Ειδήσεις FPS League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch

League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch

Wednesday, 12 Feb 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/47/57/f0/league-of-legends-fps-8-1571221399.jpg
 

League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch

Νέα στοιχεία από παίκτη eSports. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 16/10/19] Η Riot Games ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα League of Legends FPS με ανταγωνιστικά multiplayer modes, το οποίο από ένα πρώτο δείγμα μοιάζει αρκετά στο Overwatch.

Ο προσωρινός τίτλος του είναι "Project A" και θα βασίζεται στους champions του League of Legends και στο tactical στοιχείο. Οι developers της ομάδας της Riot Games είναι έμπειροι στην αγορά των FPS, ενώ τους έχει δοθεί μεγαλύτερη ελευθερία για δημιουργικότητα από κάθε άλλο τίτλο της εταιρείας. Επίσης, οι developers ανακοίνωσαν ότι γνωρίζουν για τις ανησυχίες χρηστών σχετικά με το ping και το cheating και δουλεύει προς την βελτίωση της εμπειρίας από την πρώτη ημέρα ανάπτυξης, ώστε να εξαλείψει τέτοια φαινόμενα.

Η Riot Games έχει επενδύσει χρήματα στο Shooter της σε μακροπρόθεσμη βάση.

[UPDATE: 12/2/20] Η Riot Games δεν έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα επιπλέον στοιχεία για το Project A, ωστόσο ένας πρώην παίκτης Counter-Strike: Global Offensive με το username HenryG, προσκλήθηκε από την Riot Games στα γραφεία της για να παίξει το παιχνίδι και προφανώς για να γράψει την γνώμη του δημόσια.

Ο παίκτης δήλωσε ότι το Project A μοιάζει με το CS GO στους μηχανισμούς, καθώς είναι ένα 5v5 Tactical Shooter με στοιχεία από Hero Shooters, όπως τα Overwatch και Apex Legends. Πρόσθεσε επίσης ότι έχει ένα εθιστικό gameplay, καθώς επίσης και ότι έχει εμπνευστεί από το Defuse mode του Counter-Strike.

Παράλληλα, ενώ το Project A έχει και abilities που αφορούν συγκεκριμένους ήρωές του, ο HenryG δήλωσε ότι είναι περισσότερο χρήσιμες απ' ότι οι συνδυασμοί των spells και ultimate abilities άλλων Shooter games με classes. Στη νεότερη έκδοση, οι περισσότερες δυνάμεις αγοράζονται με νόμισμα παρόμοιο με αυτό που αγοράζετε όπλα στο Counter-Strike.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το League of Legends για κονσόλες και κινητά, καθώς επίσης και το Card game Legends of Runeterra, για το οποίο ανακοινώθηκαν και επίσημα πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

Συζητήστε για το League of Legends Shooter στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification