Ειδήσεις FPS Terminator: Resistance gameplay video

Terminator: Resistance gameplay video

Monday, 04 Nov 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Φοίβος Καρκάνης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ba/4c/a1/terminator-resistance-ps4-xboxone-pcjpg-85-1571657801.jpg
 

Terminator: Resistance gameplay video

Νέο gameplay video διάρκειας 10 λεπτών. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/10/19] Στο Terminator: Resistance θα βρεθείτε πάλι σε μάχη με τους Terminators, αλλά για αρχή θα πρέπει να συρθείτε ή να περπατήσετε σιωπηλά μέσα σε κάποια δωμάτια.

Περίπου μισή ώρα gameplay του Terminator: Resistance μπορείτε να δείτε σε ένα PlayStation Access video στην EGX. Το εν λόγω video περιλαμβάνει πολλή ώρα σκυψίματος, συρσίματος και τρεξίματος κοντά σε Τ-1000 που περιπολούν.Στο demo level που θα δείτε παρακάτω,ο παίχτης είναι οπλισμένος με ένα όπλο το οποίο δεν κάνει ιδιαίτερη ζημιά στους Terminators, αντίθετα με τα όπλα plasma στα οποία αποκτάτε πρόσβαση πιο μετά. Ευτυχώς έχετε stealth vision (Ultravision) , η οποία σας επιτρέπει να δείτε μέσα από τοίχους και να συλλέξετε πληροφορίες για τους εχθρούς σας.

Το video δείχνει επίσης ένα hacking minigame, παρόμοιο με το Frogger, και από ότι φαίνεται θα υπάρχει και ένα σύστημα leveling. Όταν εμφανίζονται Terminators, καλείστε να αναλύσετε τον τρόπο και την διαδρομή που περιπολούν, διότι αν σας εντοπίσουν θα σας σκοτώσουν αμέσως.Τα γραφικά είναι περίπου σαν του PS3 (σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακά όσο στο reveal trailer) και την εμφάνισή του κάνει ο Robert Patrick από το Terminator 2, στοιχείο το οποίο πιθανότατα συνδέει την ιστορία των Terminator με το Terminator: Resistance.

Το Terminator: Resistance θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για την Ευρώπη και Αυστραλία και στις 2 Δεκεμβρίου για την Βόρεια Αμερική.

[UPDATE: 4/11/19 – Νέο gameplay video διάρκειας 10 λεπτών] Μετά από την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας ταινίας Terminator δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα νέο gameplay video το παιχνίδι της σειράς ταινιών. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο opening gameplay video του παιχνιδιού που κοινοποίησε η εταιρία αναπτυξης του, Reef Entertainment:

Περισσότερες πληροφορίες για το Terminator: Resistance μπορείτε να βρείτε στο άρθρο για την ανακοίνωσή του και να συζητήσετε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification