Ειδήσεις FPSdevelopers του PUBG θέλουν να αντιμετωπίσουν τους παίκτες που κάνουν camp

Oι developers του PUBG θέλουν να αντιμετωπίσουν τους παίκτες που κάνουν camp

Monday, 09 Dec 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c0/61/ad/pubg-blue-inner-tests-gameworld-89-1575896069.jpg
 

Oι developers του PUBG θέλουν να αντιμετωπίσουν τους παίκτες που κάνουν camp

Νομίζουν ότι έχουν βρει την λύση για την safe zone.

 Τις τελευταίες ημέρες οι developer του PUBG δοκιμάζουν διάφορους τρόπους ώστε ν αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, όπου οι παίκτες κάνουν camp στη μέση της safe zone αποφεύγοντας τις συγκρούσεις με άλλους παίκτες.

Η ομάδα που ερευνά και εξετάζει διάφορες μεθόδους για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος ανάφερε τις σκέψεις τις στο επίσημο PUBG blog.

"Προσγείωση, loot και camp στην safe zone μέχρι την λήξη του παιχνιδιού, θα λάβουν τέλος. Οι παίκτες που κάνουν camp στον κύκλο κι αποφεύγουν τις συγκρούσεις με τους άλλους παίκτες θα αναγκαστούν να κινηθούν. Με την προσθήκη του νέου inner blue zone οι παίκτες δεν θα μπορούν να αποφύγουν την μάχη, ενώ η τοποθεσία του κύκλου θα αποτελεί την ένδειξη για το που θα κλείσει ο επόμενος κύκλος."

blue inner zone pubg gameworld 2

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη λειτουργία θα ακολουθεί την λογική του Bluehole mode, ενώ θα βρίσκεται μέσα στην safe zone. H μορφή της Blue Inner Zone θα έχει τον ίδιο σχηματισμό με την Safe Zone η οποία θα την πλησιάζει σταδιακά. Η Blue Zone θα τραυματίζει όσους παίκτες κάνουν camp σε αυτήν, μέχρι την εμφάνιση της επόμενης.

"Οι παίκτες δεν θα γνωρίζουν που θα εμφανιστεί ο επόμενος μπλε κύκλος και όποιος είναι τυχερός να βρεθεί μέσα και στον επόμενο κύκλο θα έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Όταν ο κύκλος είχε άγνωστη τοποθεσία οι παίκτες κρύβοντας. Τώρα που θα γνωρίζουν την τοποθεσία του μπλε κύκλου, οι συγκρούσεις εντός αυτού θα είναι περισσότερες και θ αλλάζουν την έκβαση του παιχνιδιού".

Προς το παρόν όλα αυτά βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και η ημερομηνία της εμφάνιση των αλλαγών στους παίκτες δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification