• Ειδήσεις
  • FPS
  • Ο λόγος που η Valve ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσίαση του Half-Life: Alyx στα The Game Awards

Ο λόγος που η Valve ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσίαση του Half-Life: Alyx στα The Game Awards

Hot
Ο λόγος που η Valve ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσίαση του Half-Life: Alyx στα The Game Awards

Ο λόγος που η Valve ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσίαση του Half-Life: Alyx στα The Game Awards

Έγινε λόγω της πρόσφατης κυκλοφορίας του Boneworks.

Ο οικοδεσπότης των The Game Awards 2019 Geoff Keighley είχε αναφέρει ότι οι fans θα μαθαίνανε περισσότερα για τον επερχόμενο VR τίτλο της Valve κατά την διάρκεια των βραβείων, αλλά όσοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα δεν είδαν καμία πληροφορία να βγαίνει στην επιφάνεια. Από ότι φαίνεται η Valve αφαίρεσε την παρουσίαση των νέων πληροφοριών για το Half-Life: Alyx την τελευταία στιγμή.

Μερικές ώρες πριν από το show η εταιρεία ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter ότι το Half-Life: Alyx δεν θα είναι τελικά στο πρόγραμμα των The Game Awards. Συγκεκριμένα έγραψε “Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι το Half-Life: Alyx δεν θα εμφανιστεί στα The Game Awards απόψε. Η ομάδα δουλεύει σκληρά πάνω στο game και είμαστε ενθουσιασμένοι για την παρουσίαση περισσότερων πληροφοριών μέσα στην νέα χρονιά, όσο κοντεύουμε στην κυκλοφορία του Μαρτίου.”

Αυτό φυσικά γεννά διάφορα ερωτήματα του τύπου “Γιατί η Valve ακύρωσε την επίδειξη τελευταία στιγμή;” και η απάντηση σύμφωνα με τον Tyler McVicker στο κανάλι Velve News Netwirk στο YouTube ήταν ότι αυτό συνέβη λόγω της πρόσφατης κυκλοφορίας του VR τίτλου Boneworks.  

Το Boneworks κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα και φαίνεται να έχει επιτυχία στον χώρο του VR. Έχει ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά physics που έχουμε δει ποτέ σε VR και επίσης διαθέτει ανίχνευση κίνησης. Συγκριτικά, το συγκεκριμένο build του Half-Life: Alyx, το οποίο επρόκειτο να παρουσιαστεί στα The Game Awards, θα διέθετε μόνο κίνηση τηλεμεταφοράς. Η πλήρης λειτουργία locomotion είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Δεν ήταν δηλαδή κάτι που η Valve ήταν έτοιμη να δείξει σε gameplay στα The Game Awards 2019.

Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα το Half-Life: Alyx να φανεί κατά πολύ κατώτερο του Boneworks που έχει την προσοχή όλων όσων παίζουν VR αυτή τη στιγμή. Οπότε από το να παρουσιαστεί το Half-Life: Alyx συγκριτικά κατώτερο του ανταγωνισμού η Valve αποφάσισε να αναβάλει την παρουσίαση των λεπτομερειών για τις αρχές του νέου έτους.

Κάτι τέτοιο είναι λογικό να ενόχλησε όσους περίμεναν να δουν περισσότερες πληροφορίες του πολυαναμενόμενου FPS, όμως είναι μια λογική κίνηση από την σκοπιά της εταιρείας, αφού η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική και δεν θέλησε να την σπαταλήσει χωρίς να πάρει τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις που ενδεχομένως να καταφέρει να πάρει αναβάλλοντας την παρουσίαση.

Το Half-Life: Alyx έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2020 μέσω της πλατφόρμας του Steam.

 

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Half-Life: Alyx και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification