Ειδήσεις FPS Ironsight

Ironsight

Wednesday, 18 Dec 2019  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/3b/e5/ironsight-81-1576676408.jpg
 

Ironsight

Free to play FPS με 14 maps και πάνω απο 100 όπλα.

 

To Ironsight είναι ένα free to play sci fi στρατιωτικό shooter, που διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον και μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές. Ο κόσμος έχει χωριστεί στα δύο και είναι συνεχώς σε πόλεμο για την διαχείριση των ελάχιστων φυσικών πόρων που έχουν απομείνει, όπως επίσης την νέα ανακάλυψη πηγής ενέργειας με όνομα Trinitium.

Το FPS βρίσκεται σε Open Beta από τον Φεβρουάριο του 2018 στο aerialgames.com όμως σήμερα θα κυκλοφορήσει και επίσημα στο Steam.

Με την κυκλοφορία στο Steam θα κυκλοφορήσει και ένα μεγάλο update που θα προσθέσει μια σειρά από νέα maps. Το Station σε έναν Ρώσικο σταθμό τραίνων που καλύπτεται από χιόνι  και το Discovery μια μυστηριώδη βιομηχανική περιοχή κρυμμένη μέσα στην ζούγκλα που προσφέρει ένα φυσικό σπίτι για τους Snipers. To update προσθέτει επίσης ένα νέο όπλο το Type 89 Assault Rifle και το Fly Trap drone που θα προστατεύει τους παίκτες από της χειροβομβίδες. Ένα νέο Capture the Flag mode θα προστεθεί επίσης.

Προηγουμένως βρισκόταν σε closed beta στην South Korea. Έχει αναπτυχθεί από την Wiple Games και προσφέρει πάνω από 14 maps και περισσότερα από 100 όπλα. Σημαντικό στοιχείο είναι τα drones που έχουν ένα μεγάλο εύρος χρήσεων.

Το Ironsight είναι στη λίστα του Steam και θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στην ημέρα. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες στο aeriagames.com.

 

Διαβάστε για τα bans του Steam σε ναζιστικά προφιλ. Συζητήστε για το Ironsight στο σχετικο forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification