Ειδήσεις FPS YouTuber παίζει Call of Duty με βαρέλια Donkey Kong

YouTuber παίζει Call of Duty με βαρέλια Donkey Kong

Wednesday, 08 Jan 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/38/0d/4e/donkey-kong-bongo-78-1578522520.jpg
 

YouTuber παίζει Call of Duty με βαρέλια Donkey Kong

Μερακλής τουλάχιστον.

Ένας νέος YouTuber, ο οποίος έχει το κανάλι Super Louis 64, αποφάσισε να παίξει Call of Duty με...βαρέλια Donkey Kong!

Τα συγκεκριμένα controllers είναι συμβατά με το GameCube και κατασκευάστηκαν για το Donkey Konga και αργότερα για το Jungle Beat. Προορίζονται δηλαδή για Rhythm games. Επειδή όμως έχουμε δει και κιθάρες Rock Band σε διάφορα hardcore games, ήταν απόλυτα λογικό τα βαρέλια να μην μείνουν στην απ' έξω!

Ο Super Louis 64 χρησιμοποιεί την επιφάνεια στο αριστερό βαρέλι για να κινηθεί και στο δεξί βαρέλι για να στοχεύσει. Κάτι σαν gamepad. Πυροβολάει με το Start button. Δυστυχώς δεν μπορεί να τρέξει, να κάνει aim, reload ή να αλλάξει όπλα.

Ο YouTuber έβαλε την χειροβομβίδα στο μικρόφωνο του DK Bongo, το οποίο ενεργοποιείται με οποιονδήποτε δυνατό θόρυβο και επειδή δουλεύει με χειροκροτήματα, όποτε ο Souper Louis κάνει ένα μόνο χειροκρότημα τότε ο χαρακτήρας του πετάει χειρομβίδα.

Πως τον βλέπετε; Το "έκαψε" τελείως; Δείτε το ακόμη πιο αστείο Untitled Goose Controller.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Modern Warfare και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification