Ειδήσεις FPS Valorant gameplay videos

Valorant gameplay videos

Sunday, 05 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3c/ab/e4/valorant-phoenix-12-1586095425.jpg
 

Valorant gameplay videos

Τα όπλα, τα skins και ο Phoenix. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/3/20] Το πρώτο League of Legends FPS είναι γεγονός και θα ονομάζεται Valorant.

Η Riot Games παρουσίασε ένα gameplay video δυόμιση λεπτών, στο οποίο μπορείτε να δείτε τα abilities των χαρακτήρων και να ακούσετε τις συνομιλίες των παικτών που τους ελέγχουν. Το mode που παίζουν έχει να κάνει με απενεργοποίηση βομβών.

[UPDATE: 3/4/20 - Gameplay video με τους χαρακτήρες και τα abilities] Δείτε ένα πλήρες gameplay video 23 λεπτών για το Valorant, με όλους τους χαρακτήρες και τα abilities τους.

Οι χαρακτήρες χωρίζονται σε classes, οι οποίες ονομάζονται Archetypes. Πρόκειται για τις εξής τέσσερις: Duelist, Sentinel, Initiator και Controller. Επίσης, κάθε χαρακτήρας έχει από τέσσερα abilities έκαστος.

[UPDATE 2: 5/4/20 - Τα όπλα και ο Phoenix] Στα νέα gameplay videos του Valorant, δείτε όλα τα όπλα με τα skins τους και τον χαρακτήρα Phoenix.

Δείτε ακόμη το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Valorant και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification