Ειδήσεις FPS Η Valve αναμένει mods που θα αφαιρέσουν την VR λειτουργία από το Half-Life: Alyx

Η Valve αναμένει mods που θα αφαιρέσουν την VR λειτουργία από το Half-Life: Alyx

Wednesday, 25 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d2/a5/e3/half-life-alyx-no-vr-88-1585156305.jpg
 

Η Valve αναμένει mods που θα αφαιρέσουν την VR λειτουργία από το Half-Life: Alyx

Δείτε ακόμη τις πλάκες που έκαναν οι developers μεταξύ τους.

 

Η συντριπτική πλειοψηφία των gamers δεν έχει VR headset, κάτι απόλυτα λογικό.

Ο Robin Walker, lead designer του Team Fortress 2 και developer του Half-Life: Alyx, δήλωσε στο VGC, δηλώνει ότι "Ένα mod που θα αφαιρούσε το VR από το Half-Life: Alyx δεν θα ήταν κακή ιδέα. Το αναμένω. Σχεδόν τρολάρω τους συναδέλφους μου που ανησυχούν κιόλας για κέτι τέτοιο".

Ο Walker πρόσθεσε ότι κατανοεί το γεγονός ότι πολλοί fans της σειράς Half-Life αναρωτιούνται για την απόφαση της εταιρείας να κάνει το νέο Half-Life VR, αλλά πιστεύει ότι όταν θα το παίξουν θα καταλάβουν. Όσο για το mod που θα αφαιρέσει τις VR δυνατότητες δήλωσε: "Είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα γίνει είναι το ότι ο κόσμος που αγόρασε το παιχνίδι έχοντας VR headset, όταν παίξει την πετσοκομμένη έκδοση του Half-Life: Alyx χωρίς το VR θα καταλάβει γιατί κάναμε αυτή την επιλογή. Οι πλάκες που κάναμε μεταξύ μας είχαν να κάνουν περισσότερο για την ανακοίνωση του παιχνιδιού, παρά για την ολοκλήρωσή του. Σχετικά με την ολοκλήρωσή του πάντως, πιστεύαμε ότι αν το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ο κόσμος θα μας συγχωρούσε κι αν δεν ήταν ε ποιος νοιάζεται; Απλά θα είχαμε αποτύχει. Πάντως, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι όσο καλύτερο μπορούσαμε." 

Δείτε τα gameplay videos του Half-Life: Alyx.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το Half-Life: Alyx και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification