Ειδήσεις FPS Call of Duty Mobile update 1.0.11: Νέα game modes και νέος χάρτης

Call of Duty Mobile update 1.0.11: Νέα game modes και νέος χάρτης

Friday, 27 Mar 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/ee/6f/cod20mobile-54-1585302325.jpg
 

Call of Duty Mobile update 1.0.11: Νέα game modes και νέος χάρτης

Αρκετά rewards της νέας Season 4 θα γίνουν διαθέσιμα πριν από την έναρξη της.

Το Call of Duty Mobile έχει δεχθεί ένα νέο update το οποίο εισάγει νέο χάρτη, επιπρόσθετα modes όπως και άλλα καινούρια στοιχεία.

Ο νέος χάρτης που λέγεται Meltdown και έρχεται από το Call of Duty: Black Ops 2 και εξαιτίας των στενών περασμάτων του, είναι ιδανικός για κοντινές ή μεσαίας απόστασης μάχες και για μια σειρά από modes όπως τα Gun Game, Search and Destroy, Team Deathmatch και άλλα.

Το patch σημάνει την έναρξη της Steel Legion, δηλαδή της νέας season του Call of Duty Mobile. Παρά το γεγονός ότι η season δεν ξεκινάει πριν από τη 1 Απριλίου, το update εισάγει αρκετά seasonal rewards, θεματικά όπλα και ακόμα περισσότερα για να προετοιμάσει τους παίκτες για τον ερχομό της Season 4, η οποία και θα διαρκέσει για το διάστημα 1 Απριλίου έως 1 Ιουνίου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα patch notes εδώ.

Σε άλλα νέα για το Call of Duty, ένα μεγάλο update για το Modern Warfare που είχε προγραμματιστεί τελικά θα καθυστερήσει. Η  Infinity Ward ανακοίνωσε ότι το patch θα εισαχθεί τις επόμενες ημέρες όμως δεν έχει δοθεί επίσημα κάποιος λόγος για αυτή την καθυστέρηση.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Mobile και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα. Ελάτε να ανταλλάξουμε IDs στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification