Ειδήσεις FPS Call Of Duty: Warzone: Πάνω από 70.000 cheaters έχουν φάει ban

Call Of Duty: Warzone: Πάνω από 70.000 cheaters έχουν φάει ban

Tuesday, 14 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/85/1b/ad/codwarzone-82-1585844197.jpg
 

Call Of Duty: Warzone: Πάνω από 70.000 cheaters έχουν φάει ban

Η Infinity Ward δείχνει μηδενική ανοχή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/4/20] Το Call Of Duty: Warzone αντιμετωπίζει πολύ σκληρά όσους χρησιμοποιούν cheats.

Developer της Infinity Ward δήλωσε "Θα έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι στους cheaters". Η Infinity Ward έχει ήδη πραγματοποιήσει ban σε περισσότερους από 50.000 παίκτες για λόγους cheating από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Η εταιρεία έχει ειδική ομάδα παρακολούθησης του gameplay και των δεδομένων για όλο το εικοσιτετράωρο για τον εντοπισμό των cheaters.

Αυτή η ομάδα ελέγχει όλους τους τρόπους πιθανόν cheats μεταξύ άλλων wallhacks και aimbots. Επίσης υπάρχει σύστημα report όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παίκτες ώστε να διευκολύνουν την διαδικασία.

[UPDATE: 14/4/20 – Πάνω από 70.000 cheaters έχουν φάει ban] Developer της Infinity Ward ανακοίνωσε στο Twitter, ότι περισσότεροι από 70.000 παίκτες έχουν “φάει” ban για λόγους cheating.

Επιπλέον δήλωσε ότι θα συνεχίσουν με αυστηρά security updates, ενώ θα βελτιωθεί και το report in-game σύστημα. Τέλος ανέφερε ότι θα έχουν μηδενική ανοχή στους cheaters. Δείτε το σχετικό Tweet

 

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification