Ειδήσεις FPS Οι hackers κάνουν πάρτι στο Call of Duty: Warzone

Οι hackers κάνουν πάρτι στο Call of Duty: Warzone

Sunday, 05 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/df/16/f9/call-of-duty-warzone-hackers-39-1586116019.jpg
 

Οι hackers κάνουν πάρτι στο Call of Duty: Warzone

Πως τους πετσόκοψαν έτσι;

Τα cheats στο Call of Duty: Warzone για PC δεν σταματούν, καθώς οι παίκτες διαμαρτύρονται προς την Activision.

Ο Nadeshot, ιδρυτής της ομάδας eSports 100Theives, έκανε spectate έναν hacker την ώρα του livestream του και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. O τύπος έκανε lock και σκότωνε εχθρούς από πολύ μεγάλη απόσταση με ένα rifle. Μάλιστα, στην περίπτωσή του και σε πολλές ακόμη, οι GMs δεν κάνουν ban τέτοιους hackers ακόμα και μετά από πάρα πολλά matches. 

 

 

Φυσικά ο Nadeshot "έδωσε" στεγνά τους developers της Infinity Ward, λέγοντας "Να τι συμβαίνει όταν δεν έχερις σύστημα anti-cheat".

Αντίστοιχη εμπειρία είχε και ο Timthetatman, ο οποίος είδε έναν hacker να καταρρίπτει τρεις εχθρούς επιτόπου. Κατά τα άλλα, η Infinity Ward επιθυμεί να λύσει όλα αυτά τα προβλήματα με 24ωρες παρακολουθήσεις και νέα updates κατά των cheats. Βέβαια τα 50.000 bans που έγιναν μπροστά στα δεκάδες εκατομμύρια χρηστών που παίζουν πιθανόν να μην είναι αρκετά.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification