Ειδήσεις FPS Call Of Duty: Warzone: Season 3 με νέα skins για τα οχήματα

Call Of Duty: Warzone: Season 3 με νέα skins για τα οχήματα

Wednesday, 08 Apr 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μανώλης Σαρικλόγλου  
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/eb/4e/55/callofdutywarzoneseason3-49-1586339993.jpg
 

Call Of Duty: Warzone: Season 3 με νέα skins για τα οχήματα

Η Activision διορθώνει μεγάλο αριθμό bugs.

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για το Call Of Duty Warzone, καθώς κυκλοφόρησε update για την Season 3 για τα PC, Playstation 4 και Xbox One.

Το μέγεθος του update είναι για το Xbox One στα 13.6 GB, για το PS4 στα 11.7 GB, ενώ για το PC φτάνει τα 16 GB σύμφωνα με σχετικό tweet

 

Επίσης στην Season 3 όπως βλέπουμε γίνεται προσθήκη νέων skins για τα οχήματα. Τα οποία μπορείτε να τα προσθέσετε σε οποιοδήποτε όχημα βρίσκεται στο χάρτη του Warzone, την Verdaskan, μεταξύ άλλων σε ελικόπτερα και ATVS. Δείτε το επίσημο trailer της Season 3 από το επίσημο κανάλι Call Of Duty στο Youtube:

Ενώ μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τα patch notes της Season 3 από την Activision που φαίνεται να διορθώνει πολλά exploits και bugs, ενώ φέρνει και αρκετά balances στο gameplay του Battle Royale.

 

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε παρέα Call of Duty: Warzone. Γράψτε το ID σας στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification