Valorant: Το μεγαλύτερο update της Riot Games

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
3
Valorant: Το μεγαλύτερο update της Riot Games

Valorant: Το μεγαλύτερο update της Riot Games

Αλλαγές σε accuracy όπλων και abilities χαρακτήρων.

Το φημισμένο FPS της Riot Games, Valorant, μόλις δέχθηκε το μεγαλύτερο μέχρι τώρα, update, με αλλαγές σε πολλά κομμάτια του gameplay και όχι μόνο.

Το συγκεκριμένο update μειώνει το χρόνο που χρειάζεται ένα rifle- μετά τη χρήση του- να γίνει εύστοχο εκ νέου, κάτι που ευνοεί πλέον περισσότερο το burst mode. Επίσης το update επιδρά και στα machine guns, αφού είναι πλέον πιο εύστοχα σε συνεχόμενες βολές. Αλλαγές όμως παρατηρούνται και στους χάρτες Split και Haven, όπου τα σημεία των chokepoints ανανεώνονται δίνοντας έτσι πλεονέκτημα στους επιτιθέμενους.

Συγκεκριμένες classes του παιχνιδιού, όπως ο healer Sage και intel specialist Cypher θα δεχθούν μείωση των δυνατοτήτων τους. To slow orb του Sage θα έχει μικρότερη διάρκεια και καθυστερεί την κίνηση των αντιπάλων λιγότερο από πριν. Το cyber cage του Cypher δεν επιβραδύνει την κίνηση των εχθρών, ενώ και το cooldown της Spycam που χρησιμοποιεί αυξήθηκε κατά 50%.

Η Riot Games, έκανε αλλαγές και στα credits των powerful abilities του παιχνιδιού, με το blinding curveball του Phoenix, και το blast pack του Raze, να διπλασιάζονται σε κόστος, ενώ το updraft του Jett μειώθηκε κατά το ήμισυ. Γενικά το όριο των credits μειώθηκε σε 9.000 από 12.000.

Δείτε αναλυτικά τα patch notes στο επίσημο site του παιχνιδιού.

Διαβάστε για το ranked mode του Valorant και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification