Ειδήσεις FPS Ομάδα στο Call of Duty: Warzone κατάφερε παγκόσμιο ρεκόρ σημειώνοντας 138 kills σε ένα ματς

Ομάδα στο Call of Duty: Warzone κατάφερε παγκόσμιο ρεκόρ σημειώνοντας 138 kills σε ένα ματς

Monday, 25 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/21/49/ae/warzone-record-42-1590401238.jpg
 

Ομάδα στο Call of Duty: Warzone κατάφερε παγκόσμιο ρεκόρ σημειώνοντας 138 kills σε ένα ματς

Επαγγελματίες έσπασαν το ρεκόρ αυτή την φορά. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/5/20] Μια ομάδα στο Call of Duty: Warzone κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ συλλογικών kills σε ένα και μόνο match.

Οι λεπτομέρειες του ρεκόρ έχουν δημοσιευθεί από τον pro player Priestahh, ο οποίος είναι μέλος της FaZe Call of Duty squad. Μπορείτε να δείτε την ανάρτηση στο Twitter παρακάτω:

Όπως βλέπετε παραπάνω η ομάδα έχει καταφέρει 113 kills. Σε επόμενο tweet ο Priestahh σημειώνει ότι ο Deleo, ένα μέλος της ομάδας, είχε πρόβλημα με την σύνδεση του, όμως οι εναπομείναντες τρεις κατάφεραν 96 kills.

Αν σκεφτούμε ότι σε ένα Warzone Match, παίζουν 150 παίκτες, οι 113 αποτελούν το 77% των παικτών, από τους 146 που απομένουν εάν αφαιρέσουμε την ομάδα που τα κατάφερε. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του Pirestahh κατάφερε να εξολοθρεύσει τα τρία τέταρτα των παικτών, κάτι που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ για την ώρα.

[UPDATE: 16/5/20 - Νέο ρεκόρ με 121 kills] Δεν πρόλαβαν να περάσουν 48 ώρες και μια νέα ομάδα Call of Duty έσπασε το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ σε squad kills μέσα σε ένα match. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο YouTuber TeeP κατάφερε με την ομάδα του 121 kills! 

Οι παίκτες που συμμετείχαν στο ρεκόρ είναι οι Symfuhny, HusKerrs, DougisRaw και ο Tyler "TeeP" Polchow, στον οποίο ανήκει και το κανάλι.

Σε κάθε ματς του Call of Duty: Warzone μπορεί να υπάρχουν 150 παίκτες, ωστόσο στο ενδιάμεσο υπάρχουν παίκτες που κάνουν respawn κερδίζοντας μια αναμέτρηση στο Gulag ή που γίνονται respawn από τους συμπολεμιστές τους. Άρα ο ίδιος παίκτης μπορεί να σκοτωθεί πολλές φορές.

[UPDATE 2: 25/5/20 - Νέο ρεκόρ με 138 kills] Πριν προλάβει η ομάδα να απολαύσει την κατάκτηση του ρεκόρ για τα περισσότερα kills σε ένα match του Warzone, μια άλλη ομάδα έθεσε καινούργιο ρεκόρ.

Ο δημοφιλής streamer Vikkstar έθεσε το καινούργιο ρεκόρ με την ομάδα του, που συμπεριλαμβάνει τρείς επαγγελματίες συμπαίκτες του από την FaZe clan, τους Cellium, aBeZy και priestahh. Ο Vikkstar επιβεβαίωσε ότι για αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ, στο lobby βρισκόταν 136 παίκτες αντί για 150. Η ομάδα του κατάφερε να πάρει 138 kills επειδή σχεδόν οι μισοί παίκτες βγαίνουν από το Gulag, ενώ άμα πεθάνουν δεύτερη φορά οι ομάδες τους τους αγόραζαν. Συνολικά στο match σημειώθηκαν 285 kills, εκ των οποίων τα μισά είχε η ομάδα του Vikkstar.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs με συντάκτες και αναγνώστες.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification