Ειδήσεις FPS Παίκτες που αναμένουν το Serious Sam 4 παραπονιούνται επειδή η Harpy δεν απεικονίζεται γυμνόστηθη

Παίκτες που αναμένουν το Serious Sam 4 παραπονιούνται επειδή η Harpy δεν απεικονίζεται γυμνόστηθη

Friday, 22 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/43/4a/serious20sam204-99-1590149449.jpg
 

Παίκτες που αναμένουν το Serious Sam 4 παραπονιούνται επειδή η Harpy δεν απεικονίζεται γυμνόστηθη

Ένας από τους developers απαντάει ότι πρόκειται για σχεδιαστική επιλογή.

Ένα νέο ζήτημα που έχει προκύψει για τους υποστηρικτές της σειράς Serious Sam, καθώς αρκετοί παίκτες παραπονιούνται για το censorship που δέχτηκε η Harpy, με την κάλυψη του στήθους της.

Σύμφωνα με τους παίκτες, στις προηγούμενες εκδόσεις, η Harpy ήταν γυμνόστηθη, κάτι που από ότι φαίνεται δεν συνέβη στο Serious Sam 4. Αρκετοί βρήκαν λόγο για να παραπονεθούν αφήνοντας το σχόλιο τους στο thread του Steam, το οποίο έχει ξεπεράσει πλέον τις 450 απαντήσεις.

Το πρώτο post αναφέρει: "Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για την κυκλοφορία, μέχρι που είδα το τρέιλερ.", ενώ από κάτω "Δεν κατηγορώ τους developers καθόλου για αυτό, καθώς αν δεν έκαναν το censorship, θα λαμβάνανε κάποιο θανατική απειλή και διάφορα άλλα παρόμοια. Έτσι είναι τα πράγματα στις μέρες μας δυστυχώς."

Σε ένα σχόλιο απάντησης από έναν developer της Croteam παρακάτω γράφει: "Υπάρχουν πολύ καλύτερα μέρη για να δεις gazoongas, από ένα video game. Ήταν σχεδιαστική επιλογή, που δεν είχε να κάνει με το να δείξουμε ή όχι το στήθος. Υποθέτω ότι ο σχεδιαστής του χαρακτήρα σκέφτηκε πως έτσι φαίνεται καλύτερα. Ακόμα και τα προσχέδια για την Harpy δεν ήταν γυμνόστηθα."

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ του Serious Sam 4 παρακάτω, για να σχηματίσετε από μόνη σας γνώμη για το αν αξίζει όλη αυτή η φασαρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το gaming community παραπονιέται για κάτι παρόμοιο, με το πιο πρόσφατο να είναι το μέγεθος του στήθους της Tifa στο Final Fantasy 7 Remake.

Πρίν από μερικά λεπτά ανέβηκε και νέο developer update στο οποίο γίνεται εκτενέστερη συζήτηση για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Παρακολουθήστε το παρακάτω:

Το Serious Sam 4 θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο για Steam και Stadia.

Διαβάστε περισσότερα για το Serious Sam 4 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification