Ειδήσεις FPS Call of Duty: Modern Warfare/Warzone: Ο Captain Price επιστρέφει

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone: Ο Captain Price επιστρέφει

Wednesday, 27 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ff/c1/ee/2436624-price20is20coming-63-1590151047.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone: Ο Captain Price επιστρέφει

Ανακοινώθηκε μέσω τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/5/20] Η Infinity Ward έδωσε μερικά στοιχεία για την επιστροφή του Captain Price στο Call of Duty: Modern Warfare και το Call of Duty: Warzone.

Εχθές η εταιρεία ξεκίνησε να κάνει teasing την επερχόμενη Season 4, με τις ειδοποιήσεις να έρχονται ακόμα και από το mobile app. Η ειδοποίηση έλεγε ότι στις 21 Μαίου θα δοθούν μερικές πληροφορίες. Αυτό συνέβη εχθές, με το newsletter να μας οδηγεί στο Call of Duty site (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε) όπου και θα βρείτε το βίντεο, από το οποιο τραβήξαμε ένα screenshot:

Άτιτλο

Φαίνεται ότι η Infinity Ward μας προϊδεάζει για τον operator της season 4, χωρίς όμως να υπάρχει ανακοίνωση για το περιεχόμενο της επερχόμενης season.

[UPDATE: 27/5/20 - Ανακοινώθηκε με τρέιλερ] Όπως φημολογούταν από την προηγούμενη εβδομάδα, η επιστροφή του Captain Price είναι γεγονός στη Season 4 του Call of Duty: Modern Warfare.

Η Infinity Ward παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ, το οποίο περιληπτικά αναφέρει την εξέλιξη του story μέχρι στιγμής και δείχνει τον Captain Price να επιστρέφει ως operator για τη Season 4 στις 3 Ιουνίου.

Νεότερα για την καινούργια σεζόν θα έχουμε όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας της, αν και διάφορα μικρά hints φαίνονται και στο τρέιλερ. Η Infinity Ward για να γιορτάσει την επερχόμενη σεζόν, διπλασιάζει τα XP που θα κερδίσετε στο Call of Duty: Modern Warfare, αρχής γενομένης την Παρασκευή στις 29 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 1 Ιουνίου.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs με συντάκτες και αναγνώστες.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification