Ειδήσεις FPS Call of Duty: Warzone: Το εξαιρετικά σπάνιο αλλά πανίσχυρο MGL-32 grenade launcher

Call of Duty: Warzone: Το εξαιρετικά σπάνιο αλλά πανίσχυρο MGL-32 grenade launcher

Thursday, 28 May 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/48/53/ae/grenade20launcher-49-1590670920.jpg
 

Call of Duty: Warzone: Το εξαιρετικά σπάνιο αλλά πανίσχυρο MGL-32 grenade launcher

Οι παίκτες που το βρίσκουν μοιράζονται τα kills τους.

Σε ένα subreddit του Call of Duty: Warzone, ξεκίνησε η συζήτηση όσον αφορά τον grenade launcher.

Τον Μάρτιο, οι παίκτες ανακάλυψαν ένα πολύ μικρό ποσοστό πιθανότητας στο drop του MGL-32 grenade launcher στα μέσα του match. Μερικοί παίκτες βέβαια, με το ζόρι έχουν δει το όπλο μία φορά, ενώ μπορεί να έχουν παίξει πάνω από 100 matches. Σε ένα νέο clip, o thewolfofwestoz, έκανε επίδειξη της δύναμης του MGL-32. Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε τον παίκτη να κάνει χρήση του grenade launcher σε διαφορετικά σενάρια μάχης, εξολοθρεύοντας ολόκληρες αντίπαλες ομάδες, με μερικά μόνο shots.

Σε ένα σχόλιο από κάτω ο χρήστης Musicnote328 αναφέρει: "Ναι, έχω παίξει περίπου 100 games στο Warzone και δεν έχω βρει το GL ούτε μία φορά, ενώ το έχω συναντήσει σε αντίπαλο παίκτη μία φορά. Είναι πολύ σπάνιο και εφόσον είναι OP, είναι OP. Βγάζει νόημα". Ένας άλλος χρήστης με όνομα Z3ID366 αναφέρει: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το βρεις, οπότε αν βρεις ένα, είναι λογικό να είναι OP". Τα υπόλοιπα σχόλια περιέχουν stories από παίκτες που χρησιμοποίησαν το grenade launcher, καταφέρνοντας kills ή υπομένοντας deaths αντίστοιχα.

MGL 32 Grenade Launcher

Πρόκειται για ένα παράδειγμα, εξαιρετικά σπάνιου και πολύ ΟP όπλου, το οποίο βρίσκεται σε ισορροπία, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχουν παράπονα από τους παίκτες.

 

Διαβάστε για την επιστροφή του Captain Price στην Season 4 του Warzone και συζητήστε για το Battle Royale της Activision στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs με συντάκτες και αναγνώστες.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification