Ειδήσεις FPS Call of Duty: Modern Warfare/Warzone: Η ημερομηνία της season 4

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone: Η ημερομηνία της season 4

Wednesday, 10 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4c/02/8d/call-of-duty-warzone-season-4-2-42-1591087305.jpg
 

Call of Duty: Modern Warfare/Warzone: Η ημερομηνία της season 4

Το update θα είναι τεράστιο. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/6/10] Η Activision ανακοίνωσε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για την κυκλοφορία της season 4 για το Call of Duty: Modern Warfare/Warzone και για την season 7 του Call of Duty: Mobile, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για την 3η Ιουνίου.

Με δήλωσή της στον επίσημο λογαριασμό του Call of Duty στο Twitter, η Αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης γνωστοποίησε αυτή την απόφαση, ως επακόλουθο της δολοφονίας του George Floyd, από τον αστυνομικό Derek Chauvin.

Όπως αναφέρει το tweet: ''Αυτές οι στιγμές είναι αφιερωμένες σε αυτούς που απαιτούν ισότητα, δικαιοσύνη και αλλαγή. Είμαστε δίπλα σας''. Η Activision είναι μια από τις πολλές εταιρείες που έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το κίνημα των δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών, Black Lives Matter.

[UPDATE: 10/6/10 - Η season 4 έρχεται στις 11 Ιουνίου] Η Infinity Ward ανακοίνωσε ότι η season 4 του Call of Duty: Modern Warfare/Warzone θα ξεκινήσει αύριο 11 Ιουνίου στις 09:00 ώρα Ελλάδας.

Το παιχνίδι φημίζεται για τα μεγάλα του updates που φτάνουν τα 200GB. Η Infinity Ward δήλωσε μάλιστα ότι το update αυτό θα είναι τεράστιο! Οπότε ελπίζουμε να μην...απομακρυνθεί πάρα πολύ πάνω από τα 200GB και το ψάχνουμε! 

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification