Call of Duty: Modern Warfare και Warzone - Season 4

Hot
Βάσια Κούκια
Call of Duty: Modern Warfare και Warzone - Season 4

Call of Duty: Modern Warfare και Warzone - Season 4

Σαββατοκύριακο με διπλά ΧP και weapon XP. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση] To update για την τέταρτη σεζόν του Call of Duty: Warzone και Modern Warfare έφτασε επιτέλους μετά από μία εβδομάδα καθυστέρησης.

Το σημερινό patch λοιπόν είναι αρκετά μεγάλο, καθώς απαιτεί 40GB (45GB για το premium) στα PC, 32,5GB στο PS4 και 44,5GB στο Xbox One. To μέγεθος του update είναι εσκεμμένα μεγάλο, καθώς γίνεται μία προσπάθεια να μειωθεί το γενικό μέγεθος του παιχνιδιού και το μέγεθος των μελλοντικών patches. Αν και θα κατεβάζετε αρχεία των 40GB περίπου, οι παίκτες στις κονσόλες θα δείτε μόνο μία αύξηση της τάξης των 4GB όσον αφορά το μέγεθος της εγκατάστασης.

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα bug που δείχνει ότι το μέγεθος του download είναι 84GB για τους παίκτες στο Xbox One. H Activision Support επιβεβαίωσε ότι πρόκειται όντως για bug και πως προσπαθούν να το διορθώσουν.

 

 

Με το νέο update το Warzone προσθέτει τρία δυναμικά events μέσα στους γύρους του. Από αυτά μόνο ένα μπορεί να συμβεί τυχαία ανάμεσα από το πρώτο δωρεάν loadout drop και το κλείσιμο του Gulag, επομένως να περιμένετε το event γύρω στο mid-game. Tα τρία δυναμικά events που εισήχθησαν σήμερα είναι τα Jailbreak, Fire Sale και Supply Choppers.

Όταν λαμβάνει χώρα το Jailbreak όλοι οι παίκτες που πέθαναν νωρίτερα στο match κάνουν respawn. Αυτό ισχύει ακόμα και για εκείνους που είναι ακόμα μέσα στο Gulag ή που πέθαναν εκεί. Εφόσον δηλαδή δεν έχετε αποσυνδεθεί και παρακολουθείτε το παιχνίδι, θα γυρίσετε πάλι πίσω στη δράση.

Το Fire Sale είναι στην ουσία τεράστιες εκπτώσεις για τα περισσότερα αντικείμενα στα Buy Stations για 60 δευτερόλεπτα. Το συμβάν αυτό κάνει τα teammate buybacks εντελώς δωρεάν. Η έκπτωση του 80% ισχύει για τα πάντα εκτός από τα Loadout Drops, τα οποία παραμένουν στα 10.000 δολάρια.

Το event Supply Choppers έχει χαρακτήρα PvE και πρόκειται για ένα τεθωρακισμένο ελικόπτερο που εμφανίζεται και προσφέρει υψηλής ποιότητας loot όταν καταστρέφεται. Το ελικόπτερο έχει πολύ μεγάλο health, αλλά δεν θα σας αντεπιτίθεται. Κάποια πράγματα που θα σας δίνει το loot του είναι UAVs, armor και ammo boxes, gas masks και Cash. Τα ελικόπτερα μένουν στο πεδίο για περιορισμένο χρόνο ανεξαρτήτως αν καταστραφούν ή όχι.

Οι παίκτες του Warzone πρέπει επίσης να είναι σε επιφυλακή για το νέο Contraband Contract. Το συγκεκριμένο εμφανίζεται με τη μορφή ενός χαρτοφύλακα μόλις ολοκληρωθεί ένα από τα ήδη υπάρχοντα Contracts. Όταν θα σηκώνετε τον χαρτοφύλακα θα πρέπει να τον μεταφέρετε σε ένα σημείο που μαρκάρεται στο χάρτη, ακριβώς όπως και με τις καταθέσεις μετρητών στο Plunder. Εάν καταφέρετε να απομακρύνετε τον χαρτοφύλακα από το χάρτη ξεκλειδώνεται ένα μόνιμο blueprint όπλου το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε όλα τα διαφορετικά modes του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τα modes του Warzone τα Solos, Duos, Trios και Quads παρέμειναν ανέγγιχτα. Σε αυτά προστέθηκε το νέο Warzone Rumble, το οποίο είναι ένα mode 50vs50 με respawns, οχήματα και loadouts.

Δεν φαίνεται να έχουν γίνει αλλαγές στο balance του παιχνιδιού, όμως θα βρείτε τα νέα seasonal weapons ως loot στο πάτωμα χάρη στην ανανέωση του loot. Οι κάτοχοι του Modern Warfare μπορούν επίσης να αναμένουν το map Barakett Promenade στο Ground War και το Scrapyard για το κανονικό MP. Το Scrapyard θα έχει μάλιστα τη δικιά του 24/7 playlist.

[UPDATE: 18/6/20 - Νέα modes και για τα δύο παιχνίδια] Τέσσερα νέα modes στο Modern Warfare και ένα που επιστρέφει στο Warzone.


Η εταιρία ανάπτυξης Infinity Ward ανακοίνωσε ένα νέο update για τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone αντίστοιχα με βασικό σκοπό να λυθεί ο χαμός στο Multiplayer του Modern Warfare. Σε αυτό θα προστεθούν τέσσερα νέα modes τα οποία είναι τα Gunfight 3v3 (Snipers Only), Gunfight Blueprints, One in the Chamber και Realism Ground War. Το One in the Chamber είναι το πιο ενδιαφέρον καθώς έχουν γίνει αλλαγές στο δημοφιλές mode. Συγκεκριμένα οι παίχτες έχουν τρείς ζωές και τους δίνεται ένα τυχαίο όπλο στην αρχή του αγώνα με την ανάγκη να πάρουν kills αν θέλουν να έχουν παραπάνω σφαίρες.

 

 
Στο Warzone το νέο update θα γίνει στις 18 Ιουνίου όπου θα μπει στο παιχνίδι το mode Blood Money, μια παραλλαγή του Plunder.

[UPDATE 2: 24/6/20 - Playlist update] Ένα μικρό playlist update ανακοίνωσε η Infinity Ward. Η πρώτη αλλαγή είναι πως η έκδοση burst-fire του assault rifle M4 αφαιρέθηκε από τα loot caches στο Warzone χωρίς να εξηγηθεί ο λόγος. Η δεύτερη αλλαγή είναι πως το playlist All or Nothing του Call of Duty: Modern Warfare θα δέχεται τώρα parties ενώ πριν δεν γινόταν. Αυτή η αλλαγή θα γίνει στα PC, PS4, Xbox One.


Αυτό είναι το δεύτερο playlist update στα δύο games της τελευταίες 24 ώρες καθώς ένα προηγούμενο πρόσθεσε μια σειρά νέων playlist όπως τα Boots on the Ground War, Realism Mosh Pit, All or Nothing και Stir-Crazy μαζί με άλλα.

[UPDATE 3: 2/7/20 – Διπλά όλα για το Σαββατοκύριακο] Η Infinity Ward επιβεβαίωσε πώς από την Παρασκευή 3 Ιουλίου έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου θα δίνονται τα διπλάσια EXP, τα διπλάσια Weapon Exp και την διπλάσια πρόοδο στα Tiers.

Νωρίτερα σήμερα έγινε και ένα update στα playlist όπου το Shout the Ship άλλαξε σε Shipment (5v5) και προστέθηκε το Shoot House (8v8). Με τα update αυτής της εβδομάδας μπαίνει στα games ένα νέο sniper και το mode των 200 παικτών στο Warzone για το οποίο θα πρέπει να κάνετε ανάλογο challenge ώστε να το ξεκλειδώσετε. Ο πιο εύκολος τρόπος για αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε τα Shipment playlists.

[UPDATE 4: 9/7/20 - Το mode των 200 παικτών αφαιρέθηκε από το Call of Duty: Warzone] To mode των 200 παικτών αφαιρέθηκε από το Call of Duty: Warzone μετά το τελευταίο update της playlist.

Τη θέση του πήραν τα Battle Royale Quads και το Stimulus Trios στο μενού της playlist. Το Battle Royale 200 είχε προστεθεί στο Warzone στις 30 Ιουνίου στο update Reload της Season 4 και έτσι έμεινε στο παιχνίδι για 10 ημέρες. Είναι πολύ πιθανό ότι μπορεί να επιστρέψει, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα προς το παρόν.

 

 

Μαζί με το update της playlist η Infinity Ward πρόσθεσε νέα bundles στο online store των Modern Warfare και Warzone και μάλιστα ένα από αυτά κάνει το όπλο σας να μοιάζει με καρχαρία.

[UPDATE 5: 16/7/20 – Σαββατοκύριακο με διπλά ΧP και weapon XP] Αυτό το Σαββατοκύριακο τα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone θα δίνουν τα διπλάσια XP και τα διπλάσια weapon XP.

Το event θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 20:00 και θα τελειώσει τη Δευτέρα. Εάν δεν προκύψει κάποιο άλλο update της playlist, θα μπορείτε να παίξετε το Shoot House και το Cheshire Park 24/7 playlist που θα έχει και τα δύο maps, καθώς και μία playlist με μία μίξη από το TDM και το Kill Confirmed.

 

 

Όσον αφορά το Warzone, τα BR Trios επέστρεψαν στο μενού μιας και αφαιρέθηκε το Stimulus. Τα Plunder Trios βρίσκονται πάλι κανονικά στην Plunder playlist.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone.

Διαβάστε για τις φήμες για το νέο Call of Duty: The Red Door και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο αντίστοιχο forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification