Ειδήσεις FPS Call of Duty: Warzone: Έρχεται το mode με τους 200 παίκτες

Call of Duty: Warzone: Έρχεται το mode με τους 200 παίκτες

Tuesday, 30 Jun 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας   | (1 σχόλιο)
Σταμάτης Καράμπογας
New Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ff/81/9a/cod-warzone-68-1592212220.jpg
 

Call of Duty: Warzone: Έρχεται το mode με τους 200 παίκτες

H Infinity Ward ανακοίνωσε τα patches για το πιο πρόσφατο update. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/3/20 - Ανεβαίνει ο αριθμός των παικτών στους 200. Έρχονται ομάδες 4 και 5 παικτών] Η Activision θα ανεβάσει τον αριθμό του Battle Royale stand-alone game της από τους 150 στους 200. Ο επικεφαλής της Infinity Ward, Patrick Kelly, δήλωσε ότι το mode αναπτύσσεται εδώ και καιρό και βρίσκεται σε διαδικασία testing από τους developers. Η αλλαγή αυτή θα γίνει στο μέλλον. Η ακριβής ημερομηνία δεν γνωστοποιήθηκε.

Παράλληλα, η Infinity Ward ετοιμάζει ομάδες των τεσσάρων και πέντε παικτών. Οι τρεις ήταν ο ιδανικός αριθμός για το λανσάρισμα. Πάντως, η Infinity Ward δεν είχε ονειρικό λανσάρισμα καθώς οι παίκτες ανακάλυψαν glitch που τους επιτρέπει να κάνουν revive για πάντα, ενώ βρίσκονται μέσα στο gas.

[UPDATE: 15/6/20 - Έρχονται modes με 200 παίκτες] Πριν την κυκλοφορία του Call of Duty: Warzone, η εταιρία ανάπτυξης Infinity Ward αποκάλυψε ότι είχε τεστάρει modes με 200 παίκτες, καθώς και ομάδες μεγαλύτερες των τεσσάρων ατόμων, ωστόσο είχε καταλήξει στους 150 παίκτες. Ο διευθυντής της εταιρίας ανάπτυξης που συνείσφερε στην ανάπτυξη του Warzone, Patrick Kelly, είχε δηλώσει ότι κάποια στιγμή θα προστεθεί υποστήριξη για 200 παίκτες. Φαίνεται πως με το Season 4 ίσως έρθει αυτή η αλλαγή.

Συνήθως, το Call of Duty: Warzone ανακοινώνει τις επερχόμενες αλλαγές στα modes μέσω μηνυμάτων. Ένας χρήστης του Twitter, τράβηξε ένα screenshot μιας ανακοίνωσης, η οποία ανέφερε ότι το multiplayer του Modern Warfare θα είναι (ήταν) διαθέσιμο μέσα στο σαββατοκύριακο, καθώς και τα διαθέσιμα modes. Ωστόσο, στο παρασκήνιο της ανακοίνωσης, φαίνεται το μενού επιλογής mode του Warzone, στο οποίο ξεκάθαρα αναγραφόταν τα modes “BR 200”, “Plunder 200” και το BR Juggernaut.

Από τα παραπάνω modes, μόνο το BR Juggernaut έχει επιβεβαιωθεί ότι θα προστεθεί αργότερα στην Season 4. Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχει κάνει η εταιρία ανάπτυξης μέχρι στιγμής, ξέρουμε ότι το mode με 200 παίκτες είναι απλά θέμα χρόνου.

[UPDATE 2: 29/6/20 - Το mode προστίθεται στο νέο update] Η Activision ανακοίνωσε ότι το επόμενο mode των 200 παικτών θα προστεθεί στο Call of Duty: Warzone με το νέο update.

Το mode με τους 200 παίκτες θα αποτελέσει μέρος του roadmap (πλάνου σχεδιασμού) για την Call of Duty: Modern Warfare Season 4 και αναμένεται αύριο Τρίτη στις 09:00. Με το mode των 200 παικτών, τέσσερις ομάδες των 50 παικτών θα δώσουν μάχη μεταξύ τους καθώς ο κύκλος θα συρρικνώνεται. Το update θα χρειαστεί κι άλλο χώρο από τον σκληρό σας δίσκο, καθώς η Season 4 απαιτεί επιπλέον 22-36GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ οι κάτοχοι κονσολών θα χρειαστούν ένα ακόμη αρχείο 3.5GB και ένα restart στο παιχνίδι για να έχουν πρόσβαση στο multiplayer mode.

Οι κάτοχοι κονσολών μπορούν επίσης να κάνουν uninstall και να αφαιρέσουν data packs από το παιχνίδι ώστε να γλιτώσουν αποθηκευτικό χώρο. Στα νέα χαρακτηριστικά ξεχωρίζουν τα in-match contracts, το Juggernaut Royale  mode και νέος εξοπλισμός με την ονομασία Spotter Scope, αλλά και ένα νέο όπλο, το sniper Rytec AMR. Θα υπάρξει επίσης ένα νέο map για το multiplayer με την ονομασία Cheshire Park, το οποίο θα έχει έδρα το Λονδίνο, αλλά και ένα νέο multiplayer mode με την ονομασία Team Defender.

[UPDATE 3: 30/6/20 - H Infinity Ward ανακοίνωσε τα patches για το πιο πρόσφατο update] Το μεγάλο update για τα Call Of Duty: Modern Warfare και Call Of Duty: Warzone θα φέρει αλλαγές σε διάφορα modes και στο balancing κάποιων όπλων.

Εκτός από το mode με τους 200 παίκτες, θα πρωτοεμφανιστεί και το Supply Run Contracts, όπως και μια διόπτρα που θα βοηθήσει τους snipers να μην έχουν τη γνωστή αντανάκλαση- glint στο όπλο τους, η οποία προδίδει τη θεση τους στο χάρτη.

Το AX-50 sniper rifle έχει πλέον μεγαλύτερο εύρος που μπορεί να επιφέρει ζημιά, ενώ το αντίστοιχο HDR θα έχει τη δυνατότητα για one-hit kill με βολή από το θώρακα και πάνω από οποιαδήποτε απόσταση. Στο Dragunov πλέον, η στόχευση είναι πιο άμεση (ADS) , ενώ η εκπυρσοκρότηση γίνεται πιο γρήγορα.

Στο ΑΚ-47 αυξάνεται επίσης η ταχύτητα στόχευσης ενώ στο Grau 5.56 μειώνεται το damage του. Επίσης όλες οι βολές με shotguns έχουν υψηλότερη ταχύτητα και αυξημένο damage. To τελευταίο update φτιάχνει αρκετά bugs, βελτιστοποιεί το stability στα PC, όπως και το πρόβλημα όπου τα μάτια του Operator Krueger έβγαιναν από τις κόγχες του κατά το execution του. Το update θα σας δίνει τη δυνατότητα να καταστρέφετε τα drones με τα throwing knives και οι gas masks θα ραγίζουν όταν θα δέχεστε πυρά και είστε μέσα ή κοντά στον κύκλο με τα αέρια.

Η Infinity Ward ανακοίνωσε ότι θα μπορείτε να αφαιρείτε τα data packs που δεν σας ενδιαφέρουν, ενώ το συγκεκριμένο update θα είναι της τάξεως των 22-36 gb.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Διαβάστε επίσης το review του Call of Duty: Modern Warfare

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 BigGreekGamer (Level 28) 16/06/2020 13:11
Έχω παρατηρήσει ένα απίστευτο lag που έχουμε τα παιδιά στην ομάδα που είμαι στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι παίκτες φαίνεται να είναι κομπλέ. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό, ίσως στην μάζα ανθρώπων που είναι στο ίντερνετ αυτήν τη περίοδο της καραντίνας. Αν βάλουν και 200 άτομα θα είναι αδύνατον να νικήσει κάποιος γιατί ήδη σου δίνει και μια δεύτερη ευκαιρία στο Gulag που παίζεις 1ν1 με κάποιον και αν νικήσεις σε ξανά πετάει μέσα στον χάρτη.

Όπως μας τα λένε πάντως δεν θα τελειώνει ποτέ με λίγα λόγια. 200 άτομα και οι 100 θα επανέρχονται από το Gulag. Σύνολο 300... Ούτε στρατιώτες του Λεωνίδα να ήταν xD
Notification