Ειδήσεις FPS Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα συνδεθεί με το Call of Duty: Warzone

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα συνδεθεί με το Call of Duty: Warzone

Wednesday, 05 Aug 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/dd/d7/09/call-of-duty-warzone-68-1596623272.jpg
 

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα συνδεθεί με το Call of Duty: Warzone

Η Activision κάνει copy-paste την Epic Games.

Η Activision δήλωσε στους επενδυτές της ότι το Call of Duty: Black Ops Cold War, το νέο FPS της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, θα συνδεθεί κι αυτό με την σειρά του με το Battle Royale Call of Duty: Warzone, το οποίο άλλωστε είναι και free-to-play.

Μέχρι σήμερα 75 εκατομμύρια παίκτες έχουν περάσει από το Warzone, μόλις πέντε μήνες μετά το λανσάρισμά του. Η Activision θέλει να συνδέσει όλα τα Call of Duty με το Warzone, το οποίο θα αποτελέσει το επίκεντρό της στη διοργάνωση marketing events, κάτι που κάνει και η Epic Games με το Fortnite.

Η Αμερικάνικη εταιρεία στοχεύει μάλιστα να παρουσιάσει το νέο Call of Duty μέσα από το Warzone. Να το αποκαλύψει δηλαδή με την μορφή event. Ο Rob Kostich, πρόεδρος της Activision, ισχυρίζεται ότι αυτό θα γίνει σύντομα. Χαρακτηριστικά ανέφερε στους επενδυτές της εταιρείας: "Το Warzone μας κάνει να ξανασκεφτούμε που θα αποκαλύψουμε τον επόμενο τίτλο μας. Ανυπομονούμε να τον κοινοποιήσουμε στο community και πιστεύουμε ότι αυτός θα είναι ένας πολύ διαφορετικός και πιο ελκυστικός τρόπος από οτιδήποτε άλλο έχουμε κάνει μέχρι τώρα".

Το Call of Duty: Black Ops Cold War αναπτύσσεται από τις Raven Software και Treyarch. Οι πληροφορίες για τους χάρτες, το multiplayer και το zombies mode έχουν ήδη διαρρεύσει, όχι μόνο από αρχεία του παιχνιδιού που δημοσιεύθηκαν σε PSN και Xbox Live, αλλά και από τα Doritos!

Διαβάστε για την Season 5 στο Call of Duty: Modern Warfare/Warzone

Διαβάστε το review του Call of Duty: Warzone και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στο παρακάτω forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification