Ειδήσεις FPS Το Call of Duty Warzone έρχεται στα κινητά

Το Call of Duty Warzone έρχεται στα κινητά

Wednesday, 16 Sep 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
New
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/64/24/7a/call-of-duty-warzone-mobile-24-1600241006.jpg
 

Το Call of Duty Warzone έρχεται στα κινητά

Σύμφωνα με αγγελία.

Η Activision δημοσίευσε μια αγγελία εργασίας, στην οποία ζητάει έναν executive producer για το "WZM", εννοώντας προφανώς το Warzone Mobile, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την περιγραφή της.

Η αγγελία λέει: "Ως executive producer, θα αναλάβετε την διαμόρφωση του προϊόντος και την εμπειρία παίκτη σε ένα AAA mobile FPS στη σειρά Call of Duty. Θα το αναπτύξετε σε συνεργασία με πολλές ομάδες ανάπτυξης της Activision ανά τον κόσμο. Θα πρέπει ως ηγέτης να έχει καλή επικοινωνία και να ηγηθεί το development ώστε να ορίσει και να συλλέξει σημαντικά στοιχεία που θα το κάνουν καλύτερο Mobile Shooter".

To στέλεχος που ψάχνει η Activision θα πρέπει να αναζητήσει και να εφαρμόσει απαραίτητα χαρακτηριστικά από την έκδοση του Call of Duty Warzone σε κονσόλες και PC και τα εφαρμόσει στην έκδοση των κινητών. Η Activision έχει ήδη το Call of Duty: Mobile, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο 2019 και μάλιστα έχει και Battle Royale mode.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Mobile και συζητήστε για το Call of Duty: Warzone στα κινητά στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 1) 17/09/2020 08:39
Υπάρχουν πολλοί χρήστες κινητών τηλεφώνων που θα ασχοληθούν με τον τίτλο .Πιστεύω ότι αυτή η μεταφορά είναι μια πολύ καλή κίνηση.
Notification