Second Extinction gameplay video

Ερμής Δερβίσης
Second Extinction gameplay video

Second Extinction gameplay video

Μεταλλαγμένοι δεινόσαυροι και εκρήξεις.

Το Second Extinction είναι ένα Co-Op First Person Shooter, στο οποίο η ανθρωπότητα προσπαθεί να πάρει πίσω την Γη από τους δεινοσαύρους, που για κάποιο ανεξήγητο λόγο είναι και πάλι ζωντανοί. 

Η εταιρεία ανάπτυξης Systemic Reaction, στις 25 Σεπτεμβρίου έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ που δείχνει μια αποστολή τύπου research and rescue:
 
 
Το τρέιλερ, εκτός από πυροβολισμούς και εκρήξεις, μας παρουσιάζει και τις υπόλοιπες δραστηριότητες που περιλαμβάνει το RPG όπως η δυνατότητα να ζητήσουμε υλικά για κατασκευές, να βοηθήσουμε τους συμμάχους μας και να επισκευάζουμε αντικείμενα. Η Systemic Reaction μοιράστηκε επίσης τα σχεδία της για την διάρκεια του Early Access που περιλαμβάνουν καινούργια όπλα, εξοπλισμό και περισσότερους βαθμούς δυσκολίας. Η Systemic Reaction μοιράστηκε επίσης τα σχεδία της για την διάρκεια της Early Access που περιλαμβάνουν νέες μεταλλάξεις, καινούργια όπλα και εξοπλισμό καθώς και περισσότερους βαθμούς δυσκολίας.
 
Η επίσημη σελίδα του στο Steam δεν λέει ξεκάθαρα για ποσό καιρό το Second Extinction θα παραμείνει σε Early Access, με την Systemic Reaction να δηλώνει ότι θα εξαρτηθεί από το πόσο βοηθητικές θα είναι οι πληροφορίες και οι γνώμες που θα λάβουν από όσους παίξουν.
 
Η Early Access του Second Extinction θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 08:58
Εντυπωσιακό το τρέιλερ και οι μάχες με τους δεινοσαύρους .
Notification