Ειδήσεις FPS Μία πίστα στο Doom II είναι βασισμένη στο σπίτι του developer

Μία πίστα στο Doom II είναι βασισμένη στο σπίτι του developer

Friday, 04 Dec 2020  | in FPS | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6a/4d/d6/Doom-II-level-16-37-1607076481.jpg
 

Μία πίστα στο Doom II είναι βασισμένη στο σπίτι του developer

Όπως και στο πατρικό του.

Η πίστα 16 του Doom II είναι βασισμένη στο σπίτι το οποίο έχτιζε εκείνη την εποχή ο σχεδιαστής της σειράς, Sandy Petersen.
 
Μέσα στις τρεις δεκαετίες που έχουν περάσει το σπίτι έχει αλλάξει, όμως είναι αρκετά κοντά στην συγκεκριμένη πίστα του FPS. Η βιβλιοθήκη, ο φούρνος μικροκυμάτων οι σκάλες και το cacodemon είναι ακριβώς εκεί που έπρεπε. Το γκαράζ είναι επίσης στην θέση του και είναι γεμάτο με δαιμονικά τέρατα.
Το συγκεκριμένο σπίτι δεν είναι το μοναδικό το οποίο αποτέλεσε βάση για την πίστα του Doom II. Ο Petersen είπε ότι η συγκεκριμένη πίστα βασίστηκε σε αρκετά σπίτια, ενώ ανέφερε ότι και το πατρικό του, στο οποίο ζουν ακόμα οι γονείς του είναι επίσης μέσα στο FPS.
 
 
Ο Petersen έχει δουλέψει μετά τα Doom, στα Quake, Age of Empires και Halo Wars, ενώ αυτό τον καιρό ασχολείται με tabletop RPGs και επιτραπέζια παιχνίδια στην Petersen Games. Πριν εργαστεί πάνω στην σειρά Doom, ήταν υπάλληλος στην εταιρεία Chaosium και σχεδιαστής του RPG Call of Cthulhu του 1981.
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 04/12/2020 15:55
Πολύ καλή φάση .Δεν είχα ιδέα για την συγκεκριμένη πίστα δηλαδή το που βασίστηκε.
Notification