Ειδήσεις FPS Apex Legends: To Kings Canyon επιστρέφει μαζί με το The Mirage Voyage

Apex Legends: To Kings Canyon επιστρέφει μαζί με το The Mirage Voyage

Monday, 18 Jan 2021  | in FPS | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b5/d3/86/kings-canyon-67-1610979218.jpg
 

Apex Legends: To Kings Canyon επιστρέφει μαζί με το The Mirage Voyage

Ο χάρτης θα είναι διαθέσιμος για μερικές μόνο ημέρες.

Η Respawn Entertainment επανέφερε τον χάρτη Kings Canyon στο Apex Legends για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Φαίνεται ότι στο Kings Canyon φιλοξενείται και το The Mirage Voyage, το οποίο βρίσκεται στο σημείο όπου παλαιότερα βρισκόταν η Skull Town.

Ο χάρτης Kings Canyon αφαιρέθηκε από το Apex Legends στις αρχές της Season7 και αντικαταστάθηκε από τον Olympus όταν αφαιρέθηκε και το The Mirage Voyage από το World's Edge. Αν μπείτε τώρα στην καμπίνα του The Mirage Voyage θα παρατηρήσετε ένα νέο ηχητικό μήνυμα από την μητέρα του Mirage. Είναι ένα πολύ θλιβερό μήνυμα καθώς πιθανότατα έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά της. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες αναφορές, όπως ότι ο θείος του Mirage είναι ο Droz, ένας Titan Pilot που μπορείτε να συναντήσετε στο Titanfall 2.

Δεν είναι η μοναδική αλλαγή στο Kings Canyon καθώς στον ουρανό θα εντοπίσετε μία ηλεκτρική επιγραφή η οποία ανακοινώνει ότι ο Salvo έχει ενταχθεί στο Syndicate. Ο Salvo είναι πλανήτης που είχε αναφερθεί αρχικά σε ένα easter egg. To Kings Canyon θα είναι στο rotation μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2021.

Διαβάστε το review του Apex Legends.

Διαβάστε περισσότερα για την Season 7 του Apex Legends και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/01/2021 17:25
Το lore και οι χάρτες της σειράς τα σπάνε.
Notification