Ειδήσεις FPS Apex Legends: Season 8

Apex Legends: Season 8

Monday, 01 Feb 2021  | in FPS | Γράφτηκε από τον Γιάννης Παπαργυρίου   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bf/dd/fc/apex-new-legend-fuse-580x334-36-1611000226.jpg
 

Apex Legends: Season 8

Νέο τρέιλερ μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα Fuse και τις ικανότητές του. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 18/1/21] Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε ότι η Season 8 του Apex Legends θα ξεκινήσει στις 2 Φεβρουαρίου και θα προσθέσει τον Fuse, τον 16ο Legend.

Στο δελτίο τύπου που συνοδεύει το νέο Stories from the Outlands βίντεο, η Respawn περιγράφει τον Fuse ως τον “χαλαρό εξπέρ των εκρηκτικών” που κατάγεται από την Αυστραλία. Όπως φαίνεται στο βίντεο, η αγάπη του για τα εκρηκτικά ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία, όταν μαζί με μια φίλη του βρήκαν αυτό που περιγράφουν ως “μια όμορφη χειροβομβίδα” που φαίνεται ότι κάποτε ανήκε σε μια ομάδα από αντάρτες της αντίστασης στον πλανήτη τους, τον Salvo. Δείτε αναλυτικά το τρέιλερ παρακάτω.

Αν και δεν είναι ακόμη γνωστό από επίσημες πηγές τι θα προσθέσει ο Fuse στο gameplay, μπορείτε να περιμένετε ότι ο χαρακτήρας θα διαθέτει εκρηκτικές επιλογές για όσους αγαπούν το splash damage. Η επερχόμενη Season 8 θα αλλάξει και πάλι την εμφάνιση και τον σχεδιασμό του King’s Landing, και θα προσθέσει επίσης το 30-30 Repeater, ένα νέο όπλο το οποίο θα έχει την μορφή τυφεκίου που οπλίζει χειροκίνητα με μοχλό.

apex legends season 8 fuse

[UPDATE: 21/1/21 - Το τρέιλερ της Season 8] Η Respawn Entertainment δημοσίευσε το τρέιλερ της Season 8, το οποίο έχει τον Fuse, έναν Αυστραλό, ειδικό στα εκρηκτικά.

Η ημερομηνία έναρξης της σεζόν είναι η 2 Φεβρουαρίου. Εκείνη την ημέρα θα μπορείτε πλέον να παίξετε και στο Switch.

[UPDATE 2: 27/1/21 – Το νέο περιεχόμενο της Season 8] Το νέο τρέιλερ της Season 8 του Apex Legends έχει ως θέμα τα 80s και τον νέο playable χαρακτήρα Fuse, ο οποίος είναι από την Αυστραλία και του αρέσουν πολύ οι εκρήξεις.
 
Το τρέιλερ μας παρουσιάζει επίσης το νέο περιεχόμενο που θα έρθει στο Battle Pass του Apex Legends: Τα νέα Legendary skins Lifeline και Bangalore και ένα νέο skin για το DMR X-1. Επίσης θα έρθουν και το νέο weapon 30-30 Repeater και χρυσοί γεμιστήρες, οι οποίοι θα προκαλούν περισσότερο damage.
 
Το Apex Legends από την κυκλοφορία του το 2019 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2020, είχε συνολικά 70 εκατομμύρια παίκτες.
 
[UPDATE 3: 1/2/21 - Νέο τρέιλερ μας παρουσιάζει τον χαρακτήρα Fuse και τις ικανότητές του] Σύμφωνα με το τρέιλερ ο Walter “Fuse” Fitzroy είναι ένας πρώην μισθοφόρος που του αρέσουν οι εκρήξεις και μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές από μακρινές αποστάσεις.
 
Το passive weapon του είναι το Grenadier και μπορεί να εκτοξεύει χειροβομβίδες σε μεγαλύτερες αποστάσεις και με περισσότερη ακρίβεια από άλλους χαρακτήρες του Apex Legends, ενώ μπορεί να κουβαλάει μία παραπάνω στο inventory του. Το tactical weapon του είναι το Knuckle Cluster με το οποίο δημιουργεί πολλές μικρές εκρήξεις. Επίσης χρησιμοποιώντας το Wally, ο Fuse κάνει την Ultimate του που λέγεται Motherloads.
 
 
Η Season 8 του Apex Legends ξεκινάει στις 2 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε το review του Apex Legends.

Διαβάστε περισσότερα για την επιστροφή του Kings Canyon μαζί με το The Mirage Voyage και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε μαζί Apex Legends γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/01/2021 17:17
Υπέροχο το τρέιλερ και ο χαρακτήρας.
Notification