H Deep Silver απενεργοποιεί κλεμμένα Steam keys του Metro Exodus

Hot
H Deep Silver απενεργοποιεί κλεμμένα Steam keys του Metro Exodus

H Deep Silver απενεργοποιεί κλεμμένα Steam keys του Metro Exodus

Πωλούνταν από μη αναγνωρισμένο μεταπωλητή σύμφωνα με την εκδότρια εταιρία.

Η εταιρία Deep Silver, η οποία βρίσκεται πίσω από την έκδοση του παιχνιδιού Metro Exodus, απενεργοποίησε μια παρτίδα κλειδιών που όπως αναφέρει κλάπηκαν από ένα εργοστάσιο και πωλούνταν από ένα μη εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή. To παιχνίδι μπορούσε αρχικά να προπαραγγελθεί μέσω Steam και πωλούνταν και σε φυσική μορφή με ένα Steam key μέσα. Αυτές οι παραγγελίες σταμάτηαν όταν ανακοινώθηκε η αποκλειστική διάθεση του παιχνιδιού μέσα από το Epic Games Store, αφού ωστόσο κλάπηκαν ορισμένα κλειδιά από το εργοστάσιο εκτύπωσης.

Χαρακτηριστικά, μια δημοσίευση της εκδότριας εταιρίας στο steam αναφέρει: «Ενημερωθήκαμε πως υπήρξε πώληση κλεμμένων κλειδιών από μη εξουσιοδοτημένο πωλητή. Τα συγκεκριμένα κλειδιά αποκτήθηκαν παράνομα από το εργοστάσιο εκτύπωσης, πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία για αποκλειστική διάθεση μέσω του Epic Games Store. Λόγω της παράνομης κατοχής και διανομής αυτών των αντιγράφων, όλα τα εν λόγω κλειδιά απενεργοποιήθηκαν και η εγκατάσταση του Metro Exodus δεν είναι πλέον διαθέσιμη χωρίς το εκτελέσιμο αρχείο. Επιπροσθέτως, το software θα αφαιρεθεί από τις Steam Libraries όλων των παικτών που χρησιμοποιούν τέτοια κλειδιά. Καθώς πρόκειται για κλεμμένα αγαθά, όποιος παίκτης επηρεαστεί από την εν λόγω ενέργεια του συστήνουμε να επικοινωνήσει με τον πάροχο του αντιγράφου του και να απαιτήσει refund».

Η δήλωση συνεχίζει αναφέροντας πως: « δεν γνωρίζαμε πως τα κλεμμένα αντίγραφα κατέληξαν στα λάθος χέρια. Τα binaries είχαν απενεργοποιηθεί εξαρχής και η κοινότητα του παιχνιδιού μας ανέφερε πως τα αντίτυπα από τον συγκεκριμένο εκδότη δεν έκαναν τα απαιτούμενα updates. Έπειτα από διερεύνηση, καταλάβαμε πως πρόκειται για κλεμμένα αντίτυπα». Τονίζεται πως οι μόνοι εξουσιοδοτημένοι πωλητές ήταν το Humble Bundle και το Razer Store.

Διαβάστε περισσότερα για το Metro Exodus και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification