Φήμη: Έρχεται νέο Red Faction

Φήμη: Έρχεται νέο Red Faction

Φήμη: Έρχεται νέο Red Faction

Διέρρευσε φωτογραφία με το ονομά του στο Nvidia Ansel.

Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Ε3 συνήθως βλέπουν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα από το αναμενόμενο μέσω διαφόρων leaks, όπως θολές φωτογραφίες και κρυφά database.

Δε βλέπουμε όμως κάθε μέρα να γίνεται leak για νέο game από ένα καταξιωμένο gaming εργαλείο, όπως το Nvidia Ansel. Το Ansel είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την λήψη 360ο φωτογραφιών μέσα στα παιχνίδια. Είναι ένα εργαλείο που λίγα PC games μπορούν να αξιοποιήσουν, συμπεριλαμβανομένου, όπως φημολογείται, του Red Faction Evolution. Έχουμε να ακούσουμε νέα για την σειρά Red Faction από το 2011 όπου κυκλοφόρησε το Red Faction Armageddon, εκτός του Red Faction Guerilla Re-Mars-tered που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2018.

Η THQ Nordic μόλις είχε εκδώσει το παραπάνω remaster είχε δηλώσει πως θα ήθελε να συνεχίσει την σειρά Red Faction και με τις πρόσφατες ειδήσεις ότι ετοιμάζει 48 νέα παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, οι πιθανότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο να ανακοινωθεί το Red Faction Evolution στην Ε3 2019.

Διαβάστε το review του Red Faction: Guerilla και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification