• Ειδήσεις
  • FPS
  • Valorant: Η Riot Games θέλει οι παίκτες που κάνουν livestream τουρνουά να αφαιρούν τα εφέ αίματος

Valorant: Η Riot Games θέλει οι παίκτες που κάνουν livestream τουρνουά να αφαιρούν τα εφέ αίματος

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Valorant: Η Riot Games θέλει οι παίκτες που κάνουν livestream τουρνουά να αφαιρούν τα εφέ αίματος

Valorant: Η Riot Games θέλει οι παίκτες που κάνουν livestream τουρνουά να αφαιρούν τα εφέ αίματος

Για να προσεγγίσει όλες τις ηλικίες.

Η Riot Games έχει πάρει την απόφαση να προωθήσει το Valorant στην eSports σκηνή, ενδεχομένως με στόχο να "χτυπήσει" το Overwatch της Blizzard.

Ο Whalen "Magus" Rozelle, διευθυντής του τμήματος eSports της Αμερικάνικης εταιρείας, δήλωσε ότι η Riot Games κινείται με το Valorant προς την κατεύθυνση των eSports, ενώ ανακοίνωσε οδηγίες προς το community. Τα τοπικά τουρνουά επιτρέπεται να έχουν έπαθλα χρηματικής αξίας έως και 10.000 δολαρίων.

Όσον αφορά τους παίκτες που παίζουν σε τουρνουά eSports και ταυτόχρονα κάνουν streaming, η Riot Games απαιτεί να έχουν αφαιρέσει τα εφέ αίματος από το παιχνίδι και "να επικρατεί καλό πνεύμα στο chat". Αυτό βέβαια είναι κάπως παράδοξο την στιγμή που υπάρχουν βίαια eSports games, ακόμα και με ακρωτηριασμούς μελών (σ.σ βλέπε Mortal Kombat). Απλά ενδεχομένως το κοινό της Riot Games να είναι άτομα κυρίως μικρότερης ηλικίας, ενώ η Αμερικάνικη εταιρεία σαφώς σκέφτεται και πιο εμπορικά, στο θέμα των χορηγών.

Την δεδομένη στιγμή μπορείτε να κερδίσετε beta keys στο Valorant απλά βλέποντας livestreams στο Twitch.

Δείτε τις απαιτήσεις του Valorant στα PC και την φήμη σύμφωνα με την οποία το επερχόμενο FPS ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις φορητές συσκευές.

Διαβάστε για τον πρώτο cheater του Valorant που έφαγε ban και συζητήστε για το νέο tactical Shooter στο σχετικό forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification