Ειδήσεις RPG Destiny of Spirits

Destiny of Spirits

Tuesday, 11 Jun 2013  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c8/0c/cb/34a597ddfdf6f1106e1b680ddec3157c_Generic.jpg
 

Destiny of Spirits

Free-to-play RPG για το PS Vita.

Η ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης Q Entertainment, δημιουργός των Lumines και Rez, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Destiny of Spirits.

Πρόκειται για ένα turn-based RPG για τη φορητή κονσόλα της Sony PlayStation Vita. Θα παρέχεται ως free-to-play και αναμένεται εντός του 2013.

Χαρακτηριστικό του gameplay του είναι ότι θα συνδυάζει μουσική με τις μάχες με κάρτες. Ότι πρέπει δηλαδή για τους λάτρεις των card games!

Διαβάστε την αναλυτική press conference της Sony στην E3 2013 με την πρώτη και πλήρη αποκάλυψη του PlayStation 4.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification