Ειδήσεις RPG Jupiter Hell

Jupiter Hell

Tuesday, 13 Dec 2016  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d0/23/0e/jupiter-hell-pc-49-1479301759.jpg
 

Jupiter Hell

Ο πνευματικός διάδοχος του DoomRL πέτυχε τον στόχο του στο Kickstarter.

[Αρχική δημοσίευση: 16/11/16] Ξεκίνησε η καμπάνια του Jupiter Hell στο Kickstarter.

Το DoomRL είναι ένα δωρεάν roguelike RPG από την ChaosForge που βασίζεται στο σύμπαν των Doom της id Software. Η πολωνική ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης, ανακοίνωσε τον πνευματικό διάδοχο του DoomRL με την ονομασία Jupiter Hell. Πρόκειται για ένα μοντέρνο turn-based roguelike RPG σε sci-fi υπόβαθρο που περιλαμβάνει τυχαία παραγόμενες αποστολές και περιβάλλοντα που αλλάζουν κάθε φορά που παίζετε. Το permadeath κάνει κι εδώ την εμφάνισή του, κάτι που σημαίνει ότι κάθε φορά που πεθαίνετε, θα χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Όσον αφορά το gameplay, το Dynamic Animation System σας επιτρέπει να κινείστε σαν να παίζετε σε real-time, παρόλο που οι μάχες βασίζονται σε turn-based μηχανισμούς. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να θέσετε τον δικό σας ρυθμό στο παιχνίδι, αφού θα μπορείτε να επιλέξετε είτε να εφορμάτε από δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε τις κινήσεις του A.I., είτε να σχεδιάζετε κάθε σας κίνηση, περιμένοντας να δείτε τις αντιδράσεις των εχθρών σας. Στα όπλα συναντάμε τα κλασικά της σειράς Doom, όπως καραμπίνες, changuns, railguns και αλυσοπρίονο, ενώ θα μπορείτε να συλλέξετε loot από τους νεκρούς αντιπάλους σας.

Στα του σεναρίου, μια εταιρεία εξώρυξης μετάλλων σε δορυφόρο του πλανήτη Δία έχει ανοίξει μια πύλη, μέσα από την οποία εισήλθαν διάφορα δαιμονικά πλάσματα. Σκοπός σας ως marine είναι να αντιμετωπίσετε αυτούς τους δαίμονες και να κλείσετε την πύλη πριν καταφέρουν να εξαπλωθούν και στους υπόλοιπους πλανήτες. Σύμφωνα με το lore, τα γεγονότα του παιχνιδιού θα λαμβάνουν χώρα τόσο σε δορυφόρους του Δία, όσο και στον ίδιο τον πλανήτη.

Η ChaosForge προσπαθεί να χρηματοδοτήσει το Jupiter Hell μέσω του Kickstarter. Η καμπάνια του έχει ήδη ξεκινήσει και με 27 μέρες να απομένουν, έχει καταφέρει να συλλέξει πάνω από 19.500 ευρώ από τις 70.000 ευρώ που είναι ο στόχος. Αν δώσετε 13 ευρώ, θα λάβετε το παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει, καθώς και πρόσβαση στην Early Access. Στα υψηλότερα ποσά συμπεριλαμβάνονται διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα, όπως ένα artbook, το soundtrack και μια ταυτότητα στρατιωτικού τύπου για τον λαιμό με το όνομά σας.

[UPDATE: 13/12/16] Έπιασε τον στόχο της η καμπάνια του Jupiter Hell στο Kickstarter.

Οι developers έχουν ήδη συγκεντρώσει 65.000 λίρες από τις 60.000 που ζήτησαν κι απομένουν λίγες ώρες μέχρι την τελική ολοκλήρωση της καμπάνιας.

Το Jupiter Hell θα κυκλοφορήσει για PC (Windows, Linux) και Mac στα τέλη του 2017.

Διαβάστε το review του νεότερου Doom από τον Παντελή Δασκαλέλο και κατεβάστε δωρεάν το DoomRL. Συζητήστε για το Jupiter Hell στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 ashbringer (Level 25) 16/11/2016 17:21
Παιδιά τα σπάει και ελπίζω να τα πιάσει τα χρήματά του.Μου άρεσε πάρα πολύ το gameplay του και η προοπτική του να φαίνονται οι χαρακτήρες και οι πίστες απο πάνω.
Notification