Ειδήσεις RPG Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Friday, 11 Oct 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (4 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f1/3c/bd/werewolf-the-apocalypse-36-1484938117.jpg
 

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood

Νέες αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/6/2017] Το 2015 η Paradox απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς Werewolf: The Apocalypse.

Σήμερα ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει το ομώνυμο video game, το οποίο έχει αναθέσει στην Cyanide, εταιρεία ανάπτυξης των Styx: Master of Shadows, Blood Bowl και Space Hulk: Deathwing. Η Cyanide εργάζεται παράλληλα για τα Styx: Shards of Darkness και το Call of Cthulhu, συνεπώς έχει ήδη πολύ δουλειά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε και παλαιότερα ένα video game σε ανάπτυξη, με την ονομασία Werewolf: The Apocalypse - The Heart of Gaia, το οποίο και ακυρώθηκε. Απόσπασμά του μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Ως table-top RPG/Horror, το Werewolf: The Apocalypse κυκλοφόρησε την πρώτη του έκδοση το 1992. Ακολούθησε η δεύτερη έκδοση δυο χρόνια μετά, η Revised το 2000 και τέλος η 20th Anniversary έκδοση το 2013. Βάση σεναρίου, θα ελέγχετε έναν πολεμιστή-λυκάνθρωπο, τον Garou, ο οποίος βρίσκεται σε μια εναλλακτική έκδοση της Γης, όπου πολεμάει τους Wyrm, μία ομάδα από διεφθαρμένα πλάσματα. Χαρακτηριστικό ability του θα είναι το Rage.

[UPADATE: 13/5/19 - To Werewolf: The Apocalypse θα βρίσκεται στην φετινή E3Ένα ακόμα game που μοιράζεται το World of Darkness setting.

Το Werewolf: The Apocalypse είναι το δεύτερο επιτραπέζιο RPG στον κόσμο του World of Darkness (WoD) της White Wolf, στον οποίο ανήκει επίσης το Vampire: The Masquerade. Καθώς το Vampire συνέβαλε στην δημιουργία ήδη δυο games και δρομολογείται και τρίτο, ένα videogame με βάση το Werewolf είναι "φυσικό επακόλουθο" μιας και πρόκειται για το αμέσως επόμενο δημοφιλέστερο tabletop RPG του WoD. Γυρνώντας στο 2017 είχε ανακοινωθεί ότι η Cyanide συνεργάστηκε με την Focus Home ως εκδότρια εταιρία, αλλά τα πράγματα άλλαξαν αρκετά από τότε. Το franchise μεταβιβάστηκε στο στην εκδότρια εταιρία Bigben, με υπότιτλο Earthblood.

Προσφάτως ανακοινώθηκε ότι το Earthblood θα είναι παρόν στην E3 2019, αναφέροντας επίσης ότι θα είναι ένα action RPG που θα αφορά έναν εξόριστο λυκάνθρωπο ο οποίος επιστρέφει ώστε να βοηθήσει την φυλή του και να διαχειριστεί την κτηνώδη πτυχή του εαυτού του.

[UPDATE 2: 11/10/19 - Νέες αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα] Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου όσοι παρευρεθούν στο PDXCON 2019 θα έχουν την τιμή να παρακολουθήσουν trailer του Werewolf: The Apocalypse - Earthblood. Όσο για αυτούς που δεν θα καταφέρουν να βρίσκονται εκεί, αναμένεται να κυκλοφορήσει και για το ευρύ κοινό πολύ σύντομα. Μετά την παρουσίαση του τρέιλερ ο σκηνοθέτης Julien Desourteaux θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες.

Πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι ο οικολογικός τρομοκράτης Cahal, ένας εξόριστος λυκάνθρωπος με την ικανότητα να μεταμορφώνεται από λύκο σε λυκάνθρωπο για να φέρει εις πέρας διάφορες αποστολές.

Παίξτε ως Cahal, ως ένας εξόριστος λυκάνθρωπος, που αναγκάζεται να επιστρέψει στον τόπο του για να βοηθήσει την φυλή του που είναι σε κίνδυνο, προσπαθώντας να χαλιναγωγήσει την τεράστια οργή του ώστε να τιμωρήσει όλους εκείνους που μολύνουν, καταστρέφουν και διαφθείρουν την μητέρα Γη ή Γαία. Στην αιματηρή αποστολή του ο Cahal θα παίξει καίριο ρόλο στον πόλεμο εναντίων των βαμπίρ που με τις κινήσεις τους αναταράσσουν την ισορροπία τις φύσης.

Το Werewolf: The Apocalypse - Earthblood θα κυκλοφορήσει το 2020.

Διαβάστε το review του Syx της Cyanide και συζητήστε περισσότερα για το Werewolf: The Apocalypse σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Professor_Severus_Snape (Level 26) 21/01/2017 01:11
Αγαπάμε Cyanide γιατί αγαπάμε Game of Thrones. Στο επόμενο δίμηνο θέλω να παίξω τα Of Orcs and Men και Styx: Master of Shadows, και τότε θα έχω ακόμη καλύτερη εικόνα.
#2 ashbringer (Level 25) 21/01/2017 09:12
Μακάρι να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο και να μην ακυρωθεί βλέποντας ήδη βέβαια ότι η cyanide έχει να μας δώσει αρκετούς τίτλους.
#3 Zaratoth (Level 28) 21/01/2017 13:41
Καλώς να μας έρθει. Θα ήθελα τρελά και έναν τίτλο συνεργασία με την Obsidian. Ειδικά από τη στιγμή που τα δικαιώματα τα έχει η Paradox και έχουν καλές σχέσεις.
#4 Golion (Level 7) 13/05/2019 18:39
Οσα περισσότερα παιχνίδια βασισμένα στο World of Darkness,τόσο καλύτερα!!!!!
Notification