Ειδήσεις RPG Final Fantasy XV: Comrades multiplayer expansion

Final Fantasy XV: Comrades multiplayer expansion

Monday, 13 Nov 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μαρίνος Τζώτζης   | (1 σχόλιο)
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d4/45/8d/final-fantasy-xv-multi-13-1501849313.jpg
 

Final Fantasy XV: Comrades multiplayer expansion

Τρέιλερ και ημερομηνία διάθεσης. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 4/8/17] H multiplayer beta του Final Fantasy XV είναι διαθέσιμη σε PS4 και Xbox One.

Το Final Fantasy XV σταματάει από σήμερα να είναι singleplayer μόνο με το multiplayer beta του επονομαζόμενο Comrades να είναι πλέον διαθέσιμο. Στο Comrades θα μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας χαρακτήρα αλλά δε θα μπορείτε να πάρετε level, ενώ θα περιλαμβάνονται λίγες περιοχές και αντικείμενα από το original game. Τα quests είναι μετρημένα ενώ οι επιλογές για customization επίσης περιορισμένες. Παρά τις περιορισμένες δυνατότητες που σας δίνει η beta θα έχετε τη δυνατότητα να ντυθείτε ως Chocobo από την κορυφή ως τα νύχια.

 


Για να παίξετε τη beta θα πρέπει να διαθέτετε το Final Fantasy XV και το season pass του καθώς και συνδρομή σε PlayStation Plus ή Xbox Live Gold. Θα μπορείτε να αποκτήσετε το Final Fantasy XV: Comrades δωρεάν αν έχετε αγοράσει το season pass, ενώ αν όχι θα πρέπει να το αγοράσετε, με την τιμή του να μην έχει οριστεί ακόμα. Η beta του Comrades θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Αυγούστου.

 

[UPDATE: 14/11/17 - Νέο τρέιλερ και ημερομηνία διάθεσης] Η Square Enix κυκλοφόρησε νέο βίντεο τρέιλερ για το Multiplayer expansion με την ονομασία Comrades. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε πως δημιουργήθηκε το soundtrack του expansion, Choosing Hope. Επίσης βλέπουμε και λίγα πλάνα από το πραγματικό gameplay.

Το Comrades expansion του Final Fantasy XV θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε το review του Final Fantasy XV και συζητήστε για αυτό στο συγκεκριμένο forum topic

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Divine Raiden (Level 26) 14/11/2017 22:51
Όσοι έχουν το FF περίμεναν αυτό το expansion Καιρό!
Notification