Ειδήσεις RPG Δωρεάν δοκιμή του Skyrim Special Edition στο Steam

Δωρεάν δοκιμή του Skyrim Special Edition στο Steam

Friday, 08 Sep 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον GameWorld   | (2 σχόλια)
GameWorld

GameWorld  

Αποκτήστε τα GameWorld t-shirts με μία βόλτα στο Tokotoukan.com/el/Gameworld
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/be/3c/f1/skyrim-spec-edition-20-1504872091.jpg
 

Δωρεάν δοκιμή του Skyrim Special Edition στο Steam

Μόνο για το Σαββατοκύριακο.

 

Το Skyrim, το πέμπτο κεφάλαιο των τίτλων των The Elders Scrolls, αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα παιχνίδια του κοινού. Το Steam θα προσφέρει την ευκαιρία ωστόσο σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει να παίξουν το The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition εντελώς δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αν βέβαια το δοκιμάσετε και σας αρέσει, το Steam φρόντισε να έχει την συγκεκριμένη έκδοση σε έκπτωση μέχρι και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 30 ευρώ.

Η Special Edition του παιχνιδιού περιέχει όλη την εμπειρία του τίτλου που κυκλοφόρησε το 2011, με αναβαθμισμένα εφέ, νέες αποστολές, περιβάλλοντα, χαρακτήρες και φυσικά όπλα.

Διαβάστε το review του The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition και συζητήστε περισσότερα γι’αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Mystique (Level 23) 08/09/2017 21:07
Με τα τοσα mods που εχω φορτωσει το original Skyrim εχει γινει σαν κι αυτο. Η καρτα γραφικων φτανει στα ορια της ειδικα στα 1080p.
#2 ashbringer (Level 25) 09/09/2017 17:27
Κορυφαίο rpg πραγματικά και αξίζει να το πάρουν όσοι δεν το έχουν.
Notification