Ειδήσεις RPG Νέο RPG από τους δημιουργούς του Stardew Valley

Νέο RPG από τους δημιουργούς του Stardew Valley

Wednesday, 13 Sep 2017  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/66/d5/cf/magic-school-rpg-concernedape-48-1505316050.jpg
 

Νέο RPG από τους δημιουργούς του Stardew Valley

Με επιρροές από τα Harry Potter, crafting και μαγεία.

Η Chucklefish, εκδότρια εταιρεία του Stardew Valley, έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το νεότερο game των δημιουργών του δημοφιλούς Simulation/RPG.

Το άτιτλο game της ConcernedApe θα αμφιταλαντεύεται για άλλη μια φορά ανάμεσα στα genres των Simulation και RPG, σε αυτή την περίπτωση όμως θα είστε μαθητής σε μια σχολή μαγείας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Chucklefish, η νέα δημιουργία της ConcernedApe θα προσπαθήσει να συλλάβει μέρος της μαγείας που έκανε το Stardew Valley τόσο δημοφιλές, ακολουθώντας περίπου την ίδια συνταγή, αλλά προσθέτοντας ταυτόχρονα νέα στοιχεία στο gameplay.

Το νέο Simulation/RPG της ConcernedApe έχει επιρροές από τα Harry Potter και τις νουβέλες Discworld του Terry Pratchett. Περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες όπως crafting, δημιουργία potions και farming, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να έχετε τον νου σας στην καθημερινή σας ζωή στην σχολή μαγείας όπου βρίσκεστε ως μαθητές.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το νέο game της ConcernedApe, ούτε οι πλατφόρμες στις οποίες θα διατεθεί.

Διαβάστε το review του Stardew Valley και συζητήστε για το νέο game της ConcernedApe στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification