Ειδήσεις RPG Little Devil Inside

Little Devil Inside

Wednesday, 17 Jun 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (3 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/c5/dd/Little20devil20Inside4a-16-1592504298.jpg
 

Little Devil Inside

Τρέιλερ για το επερχόμενο Indie Adventure RPG. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/12/17] Η εταιρεία ανάπτυξης Neostream ετοιμάζει το Little Devil Inside. Ένα χαριτωμένο Survival Adventure/RPG με Shooting μηχανισμούς και μπόλικη εξερεύνηση.

Το Little Devil Inside χρηματοδοτήθηκε στο Kickstarter με το ποσό των 200.000 ευρώ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της alpha έκδοσης. Οι developers δημοσίευσαν ένα gameplay video στο οποίο διακρίνονται τα low poly γραφικά, οι εκπληκτικοί φωτισμοί και κάποια όμορφα συναισθήματα. Ο χαρακτήρας σας θα αλληλεπιδρά με ζωάκια (στο βίντεο παρατηρούμε ένα χαριτωμένο γουρουνάκι), ενώ θα μπορεί να καβαλάει και mounts. Θα υπάρχει mounted combat και crafting.

\Η διάρκεια του παιχνιδιού υπολογίζεται γύρω στις 20 ώρες για το βασικό campaign και άλλες 80 ώρες για τα προαιρετικά quests, διάστημα που δεν συνηθίζεται σε indie games. Στόχος του ήρωα θα είναι να εξερευνήσει τον κόσμο και να μελετήσει τα ζώα ως μέρος της έρευνας που πραγματοποιεί ως φοιτητής Πανεπιστημίου, το οποίο θα επισκέπτεστε συχνά για να μοιραστείτε με τους συναδέλφους σας τα ευρήματά σας. Στο Little Devil Inside θα εξερευνήσετε από ερήμους, μέχρι θάλασσες και θα κυνηγήσετε διάφορα τέρατα. Το gameplay θα σας κατευθύνει προς την εξερεύνηση του κόσμου.

[UPDATE: 12/06/20 - Τρέιλερ για το επερχόμενο Indie Adventure RPG της Neostream Interactive] Η χρηματοδότηση του Little Devil Inside, μέσω Kickstarter, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αλλά επέστρεψε με τρέιλερ στο PS5 event.

H Neostream Interactive ξεκίνησε την ανάπτυξη του παιχνιδιού το μακρινό 2015. Έχει στοιχεία από Action-Adventure και RPG, αλλά όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, συνδυάζει τα παραπάνω με shooting μηχανισμούς και μάχες με διάφορα όντα.

Θα μπορείτε να σκαρφαλώνετε σε ψηλές βουνοκορφές και γενικά το στοιχείο της εξερεύνησης θα είναι βασικός άξονας του gameplay. Η αισθητική προσέγγιση του Little Devil Inside είναι πολύ ιδιαίτερη και artistic. Εκτός από το βασικό χαρακτήρα, συναντάμε στο τρέιλερ, μεταξύ άλλων και έναν ηλικιωμένο οπλισμένο κύριο του οποίου οι προθέσεις είναι άγνωστες.

Το Little Devil Inside δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, μέχρι στιγμής.

Το Little Devil Inside θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5 και PC μέσω Steam.

Συζητήστε για το Little Devil Inside στο παρακάτω forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 24/12/2017 17:42
Πολύ ευχάριστο τρίλεπτο gameplay video!!! Στην αρχή είπα θα κουράζει η μονοτονία της ερήμου και ήρθε η στιγμή που βούτηξε στο βυθό. Δώστε χρήματα σε αυτό το Indie να αναπτυχθεί σωστά!!! Δείτε το βίντεο παιδιά!!!
#2 the_prophet1987 (Level 22) 24/12/2017 21:38
Επιβίωση στην έρημο,δεν έχουμε δεί τέτοιο concept αν δε κάνω λάθος.Μακάρι να το στηρίξει ο κόσμος.
#3 ashbringer (Level 25) 25/12/2017 08:16
Μια μοναδική, ιδιαίτερη ιδέα την οποία πρέπει να την δούμε όλοι μας.Απο το βίντεο φαίνεται ότι θα είναι ένας απο τους καλύτερους indie τίτλους για το 2018.
Notification