Ειδήσεις RPG The Banner Saga 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

The Banner Saga 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Saturday, 14 Apr 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (1 σχόλιο)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8c/0d/9b/the-banner-saga-3-release-date-100-1516898236.jpg
 

The Banner Saga 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Έρχεται τον Ιούλιο. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 25/1/18] Το The Banner Saga 3 είναι το τρίτο μέρος της Tactical RPG σειράς της ανεξάρτητης Αμερικανικής εταιρείας ανάπτυξης Stoic Studios, η οποία επικεντρώνεται στους Vikings αναμιγνύοντας αφηγηματικό role playing και turned-based στρατηγική.

Αρχικά η Stoic είχε ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά φαίνεται πως η ανάπτυξη προχωρά γρηγορότερα από το αναμενόμενο και έτσι η εταιρεία ετοιμάζει την κυκλοφορία για αυτό το καλοκαίρι. Γιορτάζοντας την εξέλιξη αυτή, η Stoic αποκάλυψε το πρώτο από τα προγραμματισμένα τρέιλερ τα οποία δίνουν βάση στους σημαντικότερους χαρακτήρες του The Banner Saga 3. Το πρώτο τρέιλερ επικεντρώνεται στον Fasolt, ο οποίος είναι πιστός ακόλουθος των γιγάντων Varl.

Δείτε το τρέιλερ (προσοχή, περιέχει spoilers για τα προηγούμενα μέρη της σειράς):

Επιπλέον, η Stoic ανακοίνωσε πως ο βραβευμένος συνθέτης Austin Wintory (Journey, Abzû, The Banner Saga 1 & 2) θα μεταδώσει ζωντανά μέσω live streaming μέρος των ηχογραφήσεων των ορχηστρικών μερών του soundtrack του The Banner Saga 3 στο Λονδίνο αυτή την Παρασκευή. Εάν ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, μείνετε συντονισμένοι στο Twitter feed της Stoic για περισσότερες λεπτομέρειες.

[UPDATE: 14/4/18 - Έρχεται τον Ιούλιο] Η Stoic Games ανακοίνωσε πως το Banner Saga 3 θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η σειρά που πρωτοεμφανίστηκε το 2014 επιστρέφει με το τρίτο της κεφάλαιο όπως ανακοινώθηκε από την εκδότρια Versus Evil. Το Banner Saga 3 καταφθάνει σε όλες τις πλατφόρμες στις 24 Ιουλίου, ενώ πέραν τις ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας, παρουσιάστηκε και ένα τρέιλερ με όλο το περιεχόμενο που θα λάβουν όσοι κάνουν προπαραγγελία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα θα λάβουν:
Dredge Stoneguard Character – Rank 10 Hero called Kivi
Unique Combat Ability: Tank
Unique Dredge Item – Sculptor’s Tools
Exclusive Dredge Heraldry
Unique Heroic Title: “Shield Cleaver’
Exclusive Banner Saga 3 Overture Track – από τον Austin Wintory, υποψήφιο για Grammy και δύο φορές νικητή στα BAFTA Awards

Η Versus Evil επίσης ανακοίνωσε πως η Standard Edition, στα PC, θα κοστίζει 25 ευρώ έναντι 30 που θα κοστίζει η Deluxe Edition που περιέχει μαζί και το soundtrack και ορισμένα in-game items. Η ακριβότερη εξ αυτών πλην της Collector’s Edition θα είναι η Legendary Edtion που θα κοστίζει 40 ευρώ,

Για τις κονσόλες υπάρχει άλλη εκδότρια εταιρεία, συγκεκριμένα η 505 Games, που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι στην τιμή των 40 ευρώ, ωστόσο αυτή θα ονομάζεται The Banner Saga: Bonus Edition και θα περιέχει όλα τα games της σειράς συν ορισμένα items.

Το Banner Saga 3 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 27 Ιουλίου για PC, PS4, Xbox One και Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το The Banner Saga 3 και επίσης διαβάστε τα reviews των δύο προηγούμενων The Banner Saga. Συζητήστε για το The Banner Saga 3 σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/01/2018 19:11
Λογικά θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες.Άλλο ς ένας πολύ αξιόλογος τίτλος.
Notification