Ειδήσεις RPG INSOMNIA: The Ark

INSOMNIA: The Ark

Monday, 02 Apr 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/76/c7/insomnia-the-ark-68-1522694915.jpg
 

INSOMNIA: The Ark

Post-apocalyptic RPG από Ρώσους developers.

Η Ρωσική εταιρεία ανάπτυξης Studio MONO ανακοίνωσε το INSOMNIA: The Ark, ένα post-apocalyptic RPG.

Σύμφωνα με το σενάριο, θα βρίσκεστε αντιμέτωποι με μια σπάνια ψυχολογική ασθένεια στον διαστημικό σταθμό Object 6. Θα πρέπει να βρείτε την αλήθεια πίσω από την πορεία 400 ετών της ανθρωπότητας, στην προσπάθειά μας να βρούμε έναν νέο πλανήτη. Θα χρειαστεί να κάνετε craft εξοπλισμό, να αλληλεπιδράσετε με άλλα factions και NPCs και να προσπαθήσετε να μείνετε ζωντανοί σε αυτή την διαστημική πόλη.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ:

Η ατμόσφαιρα που αποπνέει το τρέιλερ μας θυμίζει μια ζοφερή αστική δυστοπία, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις θυμίζει λίγο από BioShock. Υπάρχουν επίσης μάχες σε κλειστές περιοχές και γενικά μια κοινωνία που είναι σε φάση να "εκραγεί" λόγω των δυσμενών συνθηκών. Publisher του παιχνιδιού είναι η HeroCraft (Warhammer 40.000: Space Wolf).

Το INSOMNIA: The Ark θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 για PC μέσω του Steam. Συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 INSOMNIA_The_Ark (Level 1) 05/04/2018 15:34
Thanks for covering our game! Will be happy to answer your questions and meet you at our Steam page.
Notification