Ειδήσεις RPG Dark Devotion

Dark Devotion

Friday, 11 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/11/7d/e8/dark-devotion-pc-ps4-xboxone-9-1522926539.jpg
 

Dark Devotion

Platform RPG, διασταύρωση Dark Souls με Castlevania! [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 5/4/18] Η The Arcade Crew, το παράρτημα της εκδότριας εταιρείας DotEmu που ασχολείται με retro-inspired indie games, αναπτύσσει αυτό τον καιρό το Dark Devotion.

Πρόκειται για ένα 2D Action RPG με στοιχεία από Roguelike games. Το gameplay του είναι επηρεασμένο τόσο από τα Dark Souls όσο και από τα Metroidvania games. Το Dark Devotion ακολουθεί ένα σκοτεινό και μακάβριο ύφος εικαστικά και περιλαμβάνει εκατοντάδες αντικείμενα και όπλα καθώς και εξέλιξη χαρακτήρα. Βασικό resource είναι το Faith με το οποίο μπορείτε να κάνετε upgrade τον χαρακτήρα σας ή ακόμα και να έχετε πρόσβαση σε κρυφά σημεία του χάρτη.

Το 2017 το Dark Devotion κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς την καμπάνια του στο Kickstarter.

[UPDATE: 11/1/19 - Gameplay trailer] Η εταιρεία ανάπτυξης The Arcade Crew δημοσίευσε ένα gameplay trailer για το Dark Revotion.

Δείτε την μάχη του που μας θυμίζει παλιές καλές εποχές Castlevania, φυσικά με δυσκολία που θυμίζει Dark Souls. Τα pixel art γραφικά έχουν επίσης old-school στυλ.

και αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες στις αρχές του 2019. Συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification