Ειδήσεις RPG Divinity: Original Sin II Definitive Edition

Divinity: Original Sin II Definitive Edition

Wednesday, 19 Sep 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
Γιάννης Σιδηρόπουλος
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/48/cb/divinity-original-sin2-definitive-edition-54-1526650001.jpg
 

Divinity: Original Sin II Definitive Edition

Νέο τρέιλερ με τις βαθμολογίες που έλαβε. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/5/18] Η Definitive Edition του Divinity: Original Sin II θα δοθεί δωρεάν στους κατόχους της απλής έκδοσης στα PC.

Η Larian Studios, εταιρεία ανάπτυξης του παιχνιδιού, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Definitive έκδοσης του Divinity: Original Sin II. Σημαντικό κομμάτι της ανακοίνωσης ωστόσο, αποτελεί το γεγονός το ότι η πλήρης αυτή έκδοση θα διατεθεί δωρεάν ως update σε όσους έχουν την απλή έκδοση στα PC τους. Αυτό αποτελεί μεγάλο υπέρ για τους PC gamers που λάτρεψαν το δημοφιλές RPG, αφού θα λάβουν επιπλέον περιεχόμενο δωρεάν με την κυκλοφορία του παιχνιδιού τον Αύγουστο στις κονσόλες.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το περιεχόμενο της Definitive Edition, ωστόσο θα περιέχει πολλές αλλαγές και χαρακτηριστικά. Υποψιαζόμαστε πως τα θα περιέχει ορισμένα DLC ή γενικότερα επιπλέον περιεχόμενο, όπως συνηθίζεται σε αυτού τους είδους τις εκδόσεις.

[UPDATE: 2/6/18 - Arena Mode] H Larian ανακοίνωσε ότι η Definitive Edition του Divinity: Original Sin 2 θα περιέχει το Arena Mode, το οποίο αν και υπήρχε σε μια πιο πρώιμη μορφή στην αρχική έκδοση του παιχνιδιού για τα PC, στην Definitive Edition επιστρέφει εμπλουτισμένο.

Το Arena Mode θα παραμερίζει την πλοκή για χάρη της δράσης και θα έχει επιλογές για να παίξετε μόνοι σας, σε multiplayer PvP ή σε ένα νέο mode που θα λέγεται “Hot Seat”. Επίσης στο Arena mode προστίθενται 16 χαρακτήρες, ο καθένας με τα δικά του skills και abilities, συμπεριλαμβανομένων των Malady, Zandalor και Radeka.

To Arena Mode θα έχει 13 maps με 5 από αυτά να είναι καινούρια, και δύο τρόπους παιξίματος, τους Classic Deathmatch και Kill the King, στο οποίο η κάθε ομάδα θα πρέπει να κρατήσει ζωντανό έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Επίσης, σε κάθε αρένα θα υπάρχουν και τρεις τύποι σεντουκιών τα οποία θα παρέχουν scrolls και spells. Επιπλέον, στο Arena Mode θα υπάρχουν και τα Mutators τα οποία σύμφωνα με την Larian θα μπορούν να αλλάζουν δραματικά την ροή της μάχης κάθε γύρο επηρρεάζοντας τους χαρακτήρες με μια πληρώρα τρόπων, όπως πχ. να τους δίνουν φτερά και να κινούνται περισσότερο, ή να τους μειώσουν τα hit points στο ελάχιστο.

[UPDATE 2: 19/9/18 - Τρέιλερ με τις βαθμολογίες του] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ μέσα από το οποίο μας δείχνει τις εξαιρετικές κριτικές που έχει λάβει μέχρι σήμερα το Divinity: Original Sin 2: Definitive Edition. Δείτε το:

Το Divinity: Original Sin II Definitive Edition κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου για PS4 και Xbox One, ενώ την ίδια μέρα οι κάτοχοι της βασικής έκδοσης στο PC θα το λάβουν ως δωρεάν update.

Διαβάστε το review του Divinity: Original Sin II και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification