Ειδήσεις RPG Warhammer: Chaosbane

Warhammer: Chaosbane

Wednesday, 08 Jul 2020  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/86/99/ed/warhammer-chaosbane-1-1594192777.jpg
 

Warhammer: Chaosbane

Θα κυκλοφορήσει και σε PS5 και Xbox Series X. [UPDATE]

[Aρχική δημοσίευση - 2/6/18] Οι Bigben και Games Workshop ανακοίνωσαν ένα νέο Action RPG με top-down κάμερα που θα λαμβάνει χώρα στο fantasy setting του Warhammer.

Το Warhammer: Chaosbane θα σας μεταφέρει στο Old World όπου θα έρθετε αντιμέτωποι με τις δυνάμεις των Chaos. Αν και οι πληροφορίες έως αυτή την στιγμή είναι λιγοστές, έγινε γνωστό ότι αναπτύσσεται από την γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Eko Software, η οποία στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει τα How to Survive και How to Survive 2.

Θα περιλαμβάνει τα races των human, high elves, wood elves και dwarves, ενώ στις τοποθεσίες που θα βρεθείτε συναντάμε μεταξύ άλλων την πόλη Praag, το Nuln και την παλιά πρωτεύουσα του Empire faction.

[UDPATE: 13/9/18 - Το πρώτο gameplay video] Το πρώτο gameplay video για το επερχόμενο Warhammer: Chaosbane κυκλοφόρησε και μας φέρνει σε επαφή με δύο χαρακτήρες και τις ικανότητές τους, ενώ πήραμε και μια πρώτη ματιά από το co-op του.

[UPDATE 2: 25/5/19 - Παρουσιάστηκε το story trailer] Κυκλοφόρησε το story trailer του Warhammer: Chaosbane.

Σύμφωνα με τα όσα δείχνει το παρακάτω τρέιλερ το παιχνίδι συνεχίζει μετά την ήττα του Kul από τον Magnus. Παρόλα αυτά οι δυνάμεις του κακού δεν μένουν ποτέ ήσυχες και επιστρέφουν για την εκδίκησή τους. Στο Chaosbane οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός από τους τέσσερις διαθέσιμους ήρωες του Old World.

 

Το Warhammer: Chaosbane θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 3: 8/7/20 - Θα κυκλοφορήσει και σε PS5 και Xbox Series X] Οι Bigben και Games Workshop ανακοίνωσαν ότι το Warhammer: Chaosbane θα κυκλοφορήσει και σε PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε το review του Total War: Warhammer 2 και περισσότερες πληροφορίες για το Action RPG Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr - Martyr. Συζητήστε για το Warhammer: Chaosbane στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification