Ειδήσεις RPG Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Friday, 07 Dec 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Αρβανίτης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/cf/0c/4b/marvel-ultimate-alliance-3-1148937-1280x0-14-1544177359.jpg
 

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

Κυκλοφορεί το 2019 αποκλειστικά για Nintendo Switch.

Ανακοινώθηκε με τρέιλερ στα The Game Awards και φαίνεται να έχει cartoon art style γραφικά. 

Έχει αναπτυχθεί από την Ιαπωνική Team Ninja η οποία ευθύνεται για τις σειρές Dead or Alive και Nioh. Θα είναι Action-RPG με παρόμοιο σύστημα μάχης με τα προηγούμενα games της σειράς και θα φέρει μεγάλο ρόστερ απο ήρωες της Marvel (Avengers, Guardians of The Galaxy, X-Men κ.α), ενώ οι κακοί της υπόθεσης θα είναι το The Black Order με αρχηγό τον Thanos. Δείτε το σχετικό trailer.

 

Επίσημη ανακοίνωση: ‘’Υπερήρωες και κακοί από το Marvel Universe έρχονται αντιμέτωποι με τρόπαιο το Infinity Gauntlet. Θα χρησιμοποιήσετε τις υπερδυνάμεις σας ώστε να καταστρέψετε τον τύραννο Thanos και τον στρατό του The Black Order. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει original story και ένα τεράστιο ρόστερ playable χαρακτήρων της Marvel όπως τους Avengers, X-Men και για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς τους Guardians of the Galaxy. To gameplay θα έχει το γνωστό Action-RPG στυλ που έκανε την σειρά πετυχημένη πριν από μια δεκαετία. Διαθέτει co-op 4 παικτών το οποίο θα μπορείτε να παίξετε online, link up offline αλλά και ταυτόχρονα στην ίδια κονσόλα με χρήση 4 Joy-Con χειριστηρίων. Το Marvel Ultimate Alliance 3, πέρα από την κλασσική οπτική κάμερας της σειράς, θα περιλαμβάνει και μια νέα ηρωική zoomed-in κάμερα σε single player και multiplayer που θα προσδίδει ακόμα περισσότερο στο immersion.’’

Διαβάστε περισσότερα νέα από τα The Game Awards 2018 και συζητήστε για αυτά στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification