Ειδήσεις RPG Τα Infinity Blade αφαιρέθηκαν από το App Store

Τα Infinity Blade αφαιρέθηκαν από το App Store

Tuesday, 11 Dec 2018  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/18/6d/infinity-blade-removed-from-app-store-60-1544538297.jpg
 

Τα Infinity Blade αφαιρέθηκαν από το App Store

Άραγε ετοιμάζονται για το...Epic Store;

Μετά την επιτυχία του Fortnite και την μεγάλη άνοδο κερδών της Epic Games, η Αμερικάνικη εταιρεία άνοιξε το Epic Store με στόχο να ανταγωνιστεί την Valve και ταυτόχρονα δείχνει την θέληση του να εισπράτει το 100% των κερδών από τα games της.

Αυτό δείχνει άλλωστε η κίνησή της να αφαιρέσει το Infinity Blade από το App Store, ένα από τα καλύτερα RPG exclusives που επί σειρά ετών κοσμούσε το iOS. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το δούμε στο Google Play, αφού θυμίζουμε ότι η Epic Games κυκλοφορεί το Fortnite από το δικό της δίκτυο και όχι από τα δίκτυα των Google και Apple.

Εντελώς...τυχαία, το Infinity Blade προστέθηκε πριν από λίγες ώρες στο Fortnite

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 11/12/2018 17:21
To epic games store θα βγει και σε κινητά όπως το App store ?
Notification