Ειδήσεις RPG O συνθέτης του Skyrim δεν συμμετέχει στο Elder Scrolls VI

O συνθέτης του Skyrim δεν συμμετέχει στο Elder Scrolls VI

Monday, 07 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Δρίτσας  
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/98/a4/2a/CF83CF85CEBDCEB8CEB5CF84CEB7CF82-skyrim-53-1546863340.jpg
 

O συνθέτης του Skyrim δεν συμμετέχει στο Elder Scrolls VI

Η Bethesda δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του ακόμη.

Η Bethesda δεν έχει προσλάβει τον συνθέτη του Skyrim για το Elder Scrolls VI.

O Jeremy Soule είναι ο συνθέτης που δημιούργησε τη μαγευτική μουσική επένδυση των Oblivion, Morrowind και Skyrim. Παρ’ ότι οι συνθέσεις του είναι μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες στην ιστορία των video games, φαίνεται ότι ο δημιουργός πιθανώς δεν θα επιστρέψει για την έκτη προσθήκη στη σειρά.

"Επειδή τόσοι fans μου με έχουν ρωτήσει… Παρ’ ότι δεν έχω μιλήσει ιδιαίτερα για το θέμα από ευγένεια μπρος την Bethesda, δεν θα γυρνούσα ποτέ την πλάτη μου στο TES (The Elder Scrolls), και πιστεύω ότι η συμμετοχή μου εξαρτάται από τη δική τους δημιουργική απόφαση και το που θέλουν να κατευθύνουν το franchise. Προς επιβεβαίωση, αυτή τη στιγμή δεν εμπλέκομαι με το TES VI", δήλωσε στην Facebook page του.

Στη συνέχεια ο Soule είπε ότι εκτιμά την υποστήριξη, αλλά πιστεύει ότι όποιος προσληφθεί από την Bethesda θα κάνει καλή δουλειά και το game θα είναι σπουδαίο ακόμη και χωρίς την συμμετοχή του ίδιου.

Δείτε όλες τις μέχρι τώρα πληροφορίες για το The Elder Scrolls VI και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification