Ειδήσεις RPG Kingdom Hearts 3: Όλα τα keyblades

Kingdom Hearts 3: Όλα τα keyblades

Thursday, 10 Jan 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/eb/01/ec/kingdom-hearts-3-23-1547123041.jpg
 

Kingdom Hearts 3: Όλα τα keyblades

Με επιρροή από τους κόσμους του παιχνιδιού.

 

Αποκαλύφθηκαν τα σχέδια όλων των keyblades του Kingdom Hearts 3.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter, η Square Enix δημοσίευσε 10 εικόνες με μορφές που θα έχουν τα keyblades του Kingdom Hearts 3 ανάλογα με τον κόσμο στον οποίο βρίσκεστε. Μέσα από αυτό, η ιαπωνική εταιρεία ήθελε να μάθει το design που εντυπωσίασε περισσότερο τους fans. Φυσικά αν αποφεύγετε να δείτε τους κόσμους στους οποίους θα ταξιδέψετε στο παιχνίδι, καλό είναι να αποφεύγετε την παρακάτω εικόνα.

kingdom hearts 3 keybladesΑπό τα 10 keyblades που βλέπετε παραπάνω, τα εννέα αποτελούν ολοκαίνουρια σχέδια, με το πρώτο φυσικά να είναι το standard keyblade που έχει στην κατοχή του ο Sora και δεν ανήκει σε κάποιον κόσμο της Disney. Από κει και πέρα είναι εμφανές πως οι διαφορές ανάμεσα στα διαθέσιμα keyblades είναι ακόμα πιο έντονες μεταξύ τους σε σύγκριση με τα προηγούμενα games του franchise. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν αυτά από τους κόσμους των Toy Story, Frozen και του Ηρακλή. Καθένα τους θα προσφέρει διαφορετικές ικανότητες εντός του παιχνιδιού, όπως έχουν πολλάκις προδώσει τα σχετικά τρέιλερ και ελπίζουμε πως η αναμονή τόσων χρόνων για το Kingdom Hearts 3 θα αποδειχθεί πως άξιζε. 

Το Kingdom Hearts 3 θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου για PS4 και Xbox One.

Διαβάστε περισσότερα για το Kingdom Hearts 3 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification