Ειδήσεις RPG Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Friday, 22 Mar 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας   | (2 σχόλια)
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/23/f5/main-17-1553248406.jpg
 

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

Κυκλοφόρησε announcement trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/2/19Η Paradox Interactive έχει αγοράσει από το 2015 τα δικαιώματα της σειράς Vampire: The Masquerade, καθώς και του ευρύτερου κόσμου του, του World of Darkness.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Tender, ένα ARG (Alternate Reality Game)/dating app της εταιρείας (Tender, όχι Tinder), μια δημοσίευση η οποία πολλοί πιστεύουν πως παραπέμπει σε ένα πιθανό νέο video game Vampire: The Masquerade, καθώς το app περιείχε πολλές αναφορές σε αίμα. Ένα event που αργότερα μεταδόθηκε στο Twitch, φαινόταν να ήταν επαναλήψεις εικόνας από κάμερα ασφαλείας σε έναν χώρο που θύμιζε escape room. Αργότερα εμφανίστηκε στο stream ένα μήνυμα που έγραφε "Project Chimera" και στο τέλος το βίντεο έδειχνε μια προβλήτα σε επανάληψη, η οποία σε πολλούς θύμισε το Santa Monica Pier από το Vampire: The Masquerade - Bloodlines. 

Κατά την διάρκεια του stream εμφανίστηκε μια αλληλογραφία μεταξύ δύο μελών του προσωπικού του Tender, στο οποίο οι γνώστες του World of Darkness αναγνώρισαν κάποιες λέξεις που παραπέμπουν στον κόσμο αυτό, όπως "Regent", "Hunter" κ.α. Η αλληλογραφία αυτή αναρτήθηκε αργότερα στο Twitter. 

 

 

To tweet αναφέρεται σε κάποιο event στην Νέα Υόρκη στις 21 Μαρτίου, όπου μάλλον και θα γίνει γνωστό πέρι τίνος πρόκειται τελικά. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πρόκειται για ένα νέο game της σειράς, ή για ένα remake του Bloodlines.

 

[UPDATE: 22/3/19 Κυκλοφόρησε announcement trailer] H Paradox Interactive ανακοίνωσε επίσημα το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 κυκλοφορώντας το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού καθώς και μερικά screenshots.

Το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στο Σιάτλ του σήμερα με σενάριο του Brian Mitsoda, ο οποίος ευθύνεται και για το σενάριο του πρώτου παιχνιδιού. Το παιχνίδι ξεκινάει με εξέγερση των βαμπίρ στην οποία οι παίκτες καλούνται να σχηματίσουν συμμαχίες με αντίπαλες μεταξύ τους clans σε ένα εχθρικό πολιτικά κλίμα. Το development του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Hardsuits Labs και είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order στα Paradox Store, Steam, GOG και Epic Games Store. Δείτε το τρέιλερ.

Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 για PC, Xbox One και PS4.

Διαβάστε το review του Vampire: The Masquerade - Bloodlines και συζητήστε για το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Golion (Level 7) 26/02/2019 09:00
Μακάρι!!!!Το Vampire: The Masquerade – Bloodlines είναι 1 από τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever!!!!Εχει φανατικό κοινό που μέχρι κ το 2018 έβγαζαν patches με bug fixes και extra quests...Και αυτό κ το World Of Darkness αξίζουν να συνεχιστούν!!
#2 Golion (Level 7) 22/03/2019 08:57
Είναι εδώ!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=SYvWfDxhm_s&fbclid=IwAR2OfTXA2HJm0voVmudGcagqDVzjd5oC0ktOLEBRay0v_PsyrRPLH9mrzPI
Notification