Ειδήσεις RPG Pokémon Sword και Pokémon Shield: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Pokémon Sword και Pokémon Shield: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Wednesday, 05 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Σταμάτης Καράμπογας  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/54/1e/95/pokemonsword-57-1559746540.jpg
 

Pokémon Sword και Pokémon Shield: Ημερομηνία Κυκλοφορίας

Αποκαλύφθηκαν τα θρυλικά του Gala region και καινούργια χαρακτηριστικά του gameplay.

Η Nintendo αποκάλυψε αρκετές πληροφορίες για τα Pokémon Sword και Pokémon Shield σήμερα, όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους στις 15 Νοεμβρίου.

Οι δύο καινούργιοι τίτλοι θα περιλαμβάνουν ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που θα ονομάζεται Dynamax. Αυτό θα σας επιτρέπει να κάνετε τα Pokémon σας τεράστια. Επίσης σε συγκεκριμένες περιοχές τα Pokémon σας θα γίνονται τεράστια από μόνα τους χάρη σε ένα φαινόμενο που ονομάζεται Dynamaxing. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dynamax μία φορά σε κάθε μάχη και το Pokémon σας θα επιστρέφει στο κανονικό του μέγεθος μετά από τρείς γύρες.

Τα starter Pokémon θα είναι τα Grookey, Scorbunny και Sobble. Στην σημερινή Nintendo Direct είδαμε τέσσερα νέα Pokémon του Gala region:
• Wooloo  (Normal-type)
• Gossifleur (Grass-type)
• Drednaw (Water/Rock)
• Corviknight (Flying/Steel)

Κλασικά τα καινούργια Pokémon που θα πιάνετε θα καταγράφονται αναλυτικά στο Pokedex σας, όπου αυτή την φορά θα είναι μέρος του Rotom Phone σας. Το Rotom Phone είναι μια μορφή του Rotom, ενός Pokémon, το οποίο μπορεί να εισέλθει σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές. Τα θρυλικά Pokémon του Gala region θα είναι τα Zamazenta (Shield) και Zacian (Sword), τα οποία παρουσιάστηκαν στην Nintendo Direct.

pokemon shield sword legendary

Τα Pokémon Sword και Pokémon Shield θα κυκλοφορήσουν για Nintendo Switch στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τα Pokémon Sword και Pokémon Shield εδώ.

Συζητήστε για τα Pokemon Sword και Pokemon Shield στο σχετικό forum topic. 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification