Ειδήσεις RPG Killsquad

Killsquad

Tuesday, 25 Jun 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Πασχάλης Βραμπάκης  
Πασχάλης Βραμπάκης

Πασχάλης Βραμπάκης  

Το 1986 σε ηλικία μόλις επτά χρονών απέκτησα σαν Χριστουγεννιάτικο δώρο το πρώτο τότε PC ένα Amiga spectrum. Τον επόμενο χρόνο είχα αρχίσει τα πρώτα μου βήματα στον χώρο του προγραμματισμού με logo και Qbasic, αργότερα απέκτησα έναν 486 για την εποχή του από τα πιο δυνατά μηχανήματα και ξεκίνησα προγραμματισμό pascal. Σύντομα μέσα στα επόμενα 3 χρόνια είχα στην κατοχή μου όλες τις κονσόλες atari 2600, sega mega drive, gameboy και αργότερα το sony playstation 1. Έχω παίξει παιχνίδια σχεδόν σε ότι κονσόλα έχει κυκλοφορήσει μέχρι και σήμερα. Λατρεύω τον χώρο των Games και ότι έχει σχέση με αυτόν. Σήμερα ασχολούμαι γενικά με προγραμματισμό και κατασκευές ιστοσελίδων. Έχω το δικό μου gaming κανάλι "gamehauntings" και δημιουργώ το πρώτο μου indie game.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/23/57/a8/killsquad-action-rpg-35-1561493391.jpg
 

Killsquad

Σε early access τον Ιούλιο.

Κυνηγητό, loot, δολοφονίες, ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε online με τους φίλους σας.

 
Το Killsquad έχει όλα τα παραπάνω τα οποία συνδυάζει με ένα Diablo style, ενώ παράλληλα αποτελεί μια sci-fi εμπειρία και θα είναι διαθέσιμο σε early access τον επόμενο μήνα. Είναι ένα από τα κορυφαία Co-op Αction RPG, όπου είστε κυνηγοί επικηρυγμένων και εκτελείτε αποστολές με τους φίλους σας. Έχει μια όψη που θυμίζει το Diablo, αλλά με πολύχρωμο sci-fi σκηνικό.
 
 
Δυστυχώς βρίσκεστε πάντα απασχολούμενος από μία διεφθαρμένη διαστημική εταιρεία, η οποία προσλαμβάνει συνεχώς «Killsquads» με σκοπό να λεηλατήσει τα πλούτη και να κλέψει την τεχνολογία των αντιπάλων. Στην διάρκεια των αποστολών σας θα βρείτε καλύτερα υλικά για να κάνετε upgrade τα όπλα σας. 
 
Η Early access θα είναι διαθέσιμη για PC στο Steam στις 16 Ιουλίου.
 
Διαβάστε το review του Apex Legends και συζητήστε για την είδηση στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification