Ειδήσεις RPG To Fire Emblem: Three Houses θα περιέχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις

To Fire Emblem: Three Houses θα περιέχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις

Monday, 15 Jul 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Γιώργος Τζίτζιφας  
Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας  

My mom says I'm special.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/72/01/fire-emblem-same-sex-romance-82-1563214644.jpg
 

To Fire Emblem: Three Houses θα περιέχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις

Επιβεβαιώθηκε από την Nintendo.

 

Σύμφωνα με το USGamer, η Nintendo επιβεβαίωσε ότι το To Fire Emblem: Three Houses θα περιέχει θα περιέχει επιλογές για ερωτικές σχέσεις μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου, επιβεβαιώνοντας φήμες του περασμένου μήνα.

Οι φήμες έλεγαν πως αν παίξετε θηλυκό χαρακτήρα, θα μπορείτε να συνάψετε σχέση με τις Edelgard, Dorothea, Rhea, Mercedes, και “adult” Sothis, ενώ αν παίξετε αρσενικό χαρακτήρα θα μπορείτε να συνάψετε σχέση με τον Lindhardt. Αν και οι λεσβιακές επιλογές είναι πολλές περισσότερες από την σειρά Fire Emblem: Fates, οι επιλογές για σχέσεις μεταξύ ανδρών παραμένουν συγκριτικά ελάχιστες, κάτι το οποίο σημαίνει πως αν γίνει έτσι, η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα ίσως νιώσει αδικημένη. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως η επιβεβαίωση της Nintendo αφορά την σύναψη ομοφυλοφιλικών σχέσεων και όχι την αναλογία τους, η οποία παραμένει ως φήμη.

Το νέο Fire Emblem θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου για το Nintendo Switch.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Fire Emblem, καθώς και περισσότερα για το Fire Emblem: Three Houses. Συζητήστε για το Fire Emblem: Three Houses στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification