Ειδήσεις RPG League of Legends Project F RPG

League of Legends Project F RPG

Wednesday, 16 Oct 2019  | in RPG | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/61/d3/ff/league-of-legends-rpg-74-1571240890.jpg
 

League of Legends Project F RPG

Στο στυλ του Diablo.

Στα πλαίσια των εορτασμών 10 ετών του League of Legends, η Riot Games ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει ένα League of Legends RPG...το οποίο εκ πρώτης όψεως μοιάζει λίγο με το Diablo.

Το παιχνίδι φέρει την κωδική ονομασία "Project F", προσωρινά μέχρι να του δοθεί το τελικό όνομα. Θα είναι ένα multiplayer Dungeon Crawler RPG.

Η Riot Games ετοιμάζει επίσης το League of Legends για κονσόλες και κινητά, καθώς επίσης και το Card game Legends of Runeterra, για το οποίο ανακοινώθηκαν και επίσημα πολλές λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη για το League of Legends FPS στα πρότυπα του Overwatch, το League of Legends Fighting game, το LoL RPG στο στυλ Diablo και την animated σειρά Arcade.

Δείτε αναλυτικά το πλήρες βίντεο με την επετειακή παρουσίαση της Riot Games για τα 10 χρόνια League of Legends, κάνοντας κλικ εδώ.

 

Συζητήστε για το League of Legends στο παρακάτω forum topic και βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε γράφοντας το ID σας κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification